Αθλητικά

Αχώριστοι Τσιτσιπάς και Μπαντόσα στη Μαγιόρκα

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς και η Πάουλα Μπαντόσα προετοιμάζονται για τη συμμετοχή τους στο Wimbledon, με το ζευγάρι να είναι αχώριστο τις τελευταίες εβδομάδες.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς και η Πάουλα Μπαντόσα βρίσκονται στις Βαλεαρίδες Νήσους, καθώς ο Έλληνας τενίστας θα αγωνιστεί στο τουρνουά της Μαγιόρκα, μία εβδομάδα πριν το Wimbledon (3/7).

Μόλις το ζευγάρι έγινε αντιληπτό, δεν ήταν λίγοι αυτοί που έτρεξαν για να φωτογραφηθούν μαζί τους και να πάρουν ένα αυτόγραφο.

Το σίγουρο είναι ότι ο Έλληνας πρωταθλητής και η Ισπανίδα τενίστρια περνούν πολύ καλά μαζί και η αγάπη τους δεν κρύβεται.

Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα
ΑΕΚ – Ολυμπιακός 2-0: Η Ένωση «αντέδρασε» στην OPAP Arena αλλά η πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας ήταν ερυθρόλευκη
Νίκη για την ΑΕΚ μετά από τέσσερα - Επιστροφή για τους Πειραιώτες στον τελικό του Κυπέλλου μετά από τρία χρόνια, αλλά πρώτη ήττα στην Ελλάδα μετά από 23 αγώνες
(ΦΩΤΟ ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ