Κυριακή, 21 Ιουλ.
31oC Αθήνα

Αυξάνονται τα προβλήματα στην ΑΕΚ! “Πονοκέφαλος” με Κορδέρο

ΦΩΤΟ Eurokinissi
ΦΩΤΟ Eurokinissi

Μετά τον Ντίντακ Βίλα, που υπέστη διάταση στον τετρακέφαλο, ήρθε η προπόνηση της Πέμπτης για να προσθέσει έναν ακόμα “πονοκέφαλο” στον Γκουστάβο Πογιέτ, ενόψει Αστέρα Τρίπολης. Τα πλάνα για τους Αρκάδες…

Ο λόγος για τον Μιγκέλ Κορδέρο, που υπέστη διάστρεμμα δεξιάς ποδοκνημικής και στην προπόνηση της Πέμπτης έκανε θεραπεία. Η συμμετοχή του έτσι στην κυριακάτικη αναμέτρηση με τους Αρκάδες είναι αμφίβολη.

Ατομικά πρόγραμμα ακολούθησαν και ο Πέτρος Μάνταλος, με τον Ντίντακ Βίλα. Η επόμενη προπόνηση της ΑΕΚ είναι προγραμματισμένη για το πρωί της Παρασκευής (10:30), εκεί όπου θα ξεκαθαρίσει η συμμετοχή των Κορδέρο και Ντίντακ.

Όσον αφορά τις πρώτες σκέψεις του Γκουστάβο Πογιέτ για το ματς με τον Αστέρα, ο Ουρουγουανός προπονητής φαίνεται πως θα διατηρήσει τον Κρισάντους στην κορυφή της επίθεσης στο 4-2-3-1, μολονότι ο Αραβίδης είναι πλέον 100% έτοιμος. Παράλληλα, ο 47χρονος τεχνικός έδειξε πως προορίζει τον Ντιέγκο Μπουονανότε για να καλύψει τη θέση του τραυματία Πέτρου Μάνταλου σε ρόλο επιτελικού μέσου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε