Site icon NewsIT

Αυξάνονται τα προβλήματα στην ΑΕΚ! “Πονοκέφαλος” με Κορδέρο

05.11.2015 | 13:47
ΦΩΤΟ Eurokinissi

ΦΩΤΟ Eurokinissi

Μετά τον Ντίντακ Βίλα, που υπέστη διάταση στον τετρακέφαλο, ήρθε η προπόνηση της Πέμπτης για να προσθέσει έναν ακόμα “πονοκέφαλο” στον Γκουστάβο Πογιέτ, ενόψει Αστέρα Τρίπολης. Τα πλάνα για τους Αρκάδες...

Ο λόγος για τον Μιγκέλ Κορδέρο, που υπέστη διάστρεμμα δεξιάς ποδοκνημικής και στην προπόνηση της Πέμπτης έκανε θεραπεία. Η συμμετοχή του έτσι στην κυριακάτικη αναμέτρηση με τους Αρκάδες είναι αμφίβολη.

Ατομικά πρόγραμμα ακολούθησαν και ο Πέτρος Μάνταλος, με τον Ντίντακ Βίλα. Η επόμενη προπόνηση της ΑΕΚ είναι προγραμματισμένη για το πρωί της Παρασκευής (10:30), εκεί όπου θα ξεκαθαρίσει η συμμετοχή των Κορδέρο και Ντίντακ.

Όσον αφορά τις πρώτες σκέψεις του Γκουστάβο Πογιέτ για το ματς με τον Αστέρα, ο Ουρουγουανός προπονητής φαίνεται πως θα διατηρήσει τον Κρισάντους στην κορυφή της επίθεσης στο 4-2-3-1, μολονότι ο Αραβίδης είναι πλέον 100% έτοιμος. Παράλληλα, ο 47χρονος τεχνικός έδειξε πως προορίζει τον Ντιέγκο Μπουονανότε για να καλύψει τη θέση του τραυματία Πέτρου Μάνταλου σε ρόλο επιτελικού μέσου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Tags:

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version