Τρίτη, 2 Ιουλ.
31oC Αθήνα

Αυστρία – Τουρκία: Η πιο αμφίρροπη αναμέτρηση για τους «16» στο Euro 2024

Αυστρία – Τουρκία: Η πιο αμφίρροπη αναμέτρηση για τους «16» στο Euro 2024

Η Αυστρία αντιμετωπίζει την Τουρκία στην πιο αμφίρροπη αναμέτρηση της φάσης των «16» του Euro 2024, με το νικητή να προκρίνεται στην προημιτελική φάση του τουρνουά.

Η τελευταία αναμέτρηση για τους «16» του Euro 2024 ανάμεσα στην Αυστρία και την Τουρκία, θα κρίνει την τελευταία ομάδα που θα βρεθεί στα προημιτελικά της διοργάνωσης, με το παιχνίδι να έχει τεράστιο ενδιαφέρον.

Η εκπληκτική Αυστρία, η οποία τερμάτισε πρώτη σε ένα δύσκολο όμιλο με Γαλλία, Ολλανδία και Πολωνία έχει δείξει αρκετά καλά στοιχεία στο τουρνουά και είναι μια από τα πιο δεμένα σύνολα στο Euro.

Από την πλευρά της η Τουρκία, προκρίθηκε ως δεύτερη από τον όμιλο με Πορτογαλία, Γεωργία και Τσεχία έχει δείξει μέχρι στιγμής ανάμεικτα δείγματα γραφής, ωστόσο σίγουρα η γειτονική χώρα θα επιδιώξει να πάρει την πρόκριση απέναντι σε μια ομάδα που δεν αποτελεί φόβητρο.

Στην «Red Bull Arena» της Λειψίας τόσο οι Αυστριακοί, όσο και οι Τούρκοι αναμένεται να έχουν αρκετούς φίλους στο πλευρό τους, με το νικητή να αντιμετωπίζει στην επόμενη φάση της διοργάνωσης το νικητή από το ζευγάρι Ολλανδία – Ρουμανία.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις