Site icon NewsIT

Αυτή είναι η αντίπαλος του Ολυμπιακού στα προκριματικά του Champions League!

19.07.2016 | 22:18
ΦΩΤΟ ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

ΦΩΤΟ ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Με την πρωταθλήτρια Ισραήλ, Χάποελ Μπερ Σεβά θα αναμετρηθεί ο Ολυμπιακός στον γ' προκριματικό γύρο του Champions League.

Οι Ισραηλινοί αναδείχθηκαν ισόπαλοι 0-0 με την Σερίφ Τιρασπόλ στη Μολδαβία και κατάφεραν να υπερασπιστούν το υπέρ τους 3-2 του πρώτου αγώνα.

Η “λευκή” ισοπαλία τους έφερε στον δρόμο του Ολυμπιακού, ο οποίος εφόσον παρουσιαστεί σοβαρός, δεν έχει να φοβηθεί κάτι απ’ αυτή την ομάδα.

Στο πλαίσιο της προετοιμασίας τους για το παιχνίδι με τους Ισραηλινούς, οι πρωταθλητές Ελλάδας θα δώσουν την Τετάρτη (20/7) φιλικό παιχνίδι με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι.

Μετά το τέλος της προπόνησης της Τρίτης, στην οποία δεν συμμετείχαν οι τραυματίες Πουλίδο, Ντομίνγκεζ, Ρέτσος και Ελαμπντελαουί, ο Βίκτορ Σάντσες ανακοίνωσε την αποστολή για το φιλικό.

Αναλυτικά: Ανδρούτσος, Μποτία, Μπουχαλάκης, Καμπιάσο, Χουτεσιώτης, Σεμπά, Ντε Λα Μπέγια, Ντουρμάζ, Φιγκέιρας, Φορτούνης, Ιντέγε, Καπίνο, Κασάμι, Λεάλι, Μανιάτης, Μανθάτης, Μαζουακού, Μιλιβόγεβιτς, Πάρντο, Σιόβας, Τσιμίκας, Βούρος, Ζντιέλαρ.

Να σημειωθεί ότι εκτός προπόνησης τέθηκε και ο Ντα Κόστα, ο οποίος αισθάνθηκε ένα “βάρος” στον προσαγωγό δεξιά και προληπτικά, προφυλάχθηκε.

Στο μεταξύ, πριν την προπόνηση της Τρίτης, τελέστηκε στις εγκαταστάσεις του Ρέντη ο καθιερωμένος Αγιασμός, παρουσία του Βαγγέλη Μαρινάκη, της διοίκησης της ομάδας και του Δημάρχου Πειραιά, κ. Γιάννη Μώραλη.

Δείτε βίντεο από τον Αγιασμό:

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version