Τρίτη, 3 Σεπτ.
31oC Αθήνα

Αζεντίν Ουναχί: Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός φέρονται να συμφώνησαν με Μαρσέιγ, ο Μαροκινός θα αποφασίσει

Αζεντίν Ουναχί: Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός φέρονται να συμφώνησαν με Μαρσέιγ, ο Μαροκινός θα αποφασίσει
ΑΠΕ

Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός εμφανίζονται -σύμφωνα με γαλλικό “σενάριο”- να δίνουν “μάχη” για την απόκτηση του Αζεντίν Ουναχί της Μαρσέιγ. Ο Μαρονικός μέσος φέρεται πως θα είναι αυτός, που θα πάρει την τελική απόφαση.

Ο Αζεντίν Ουναχί ενσωματώθηκε σε αυτή του Μαρόκο, αλλά ταυτόχρονα εμφανίζεται να έχει και επαφές με τον Παναθηναϊκό για τη μετεγγραφή του από τη Μαρσέιγ. Σύμφωνα όμως με νέο δημοσίευμα, ο διεθνής μέσος μπήκε στο “στόχαστρο” και του Ολυμπιακού, με το “Foot Mercato” να πηγαίνει τη συγκεκριμένη “μάχη αιωνίων” ένα… βήμα πιο κάτω.

Πιο συγκεκριμένα, το γαλλικό Μέσο αναφέρει πως η Μαρσέιγ συμφώνησε τόσο με τον Παναθηναϊκό, όσο και με τον Ολυμπιακό, για τον δανεισμό του Αζεντίν Ουναχί και πλέον η υπόθεση περνάει στα χέρια του παίκτη. Όπως τονίζεται, ο Μαροκινός θα είναι αυτός που θα αποφασίσει για το μέλλον του.

Ο 24χρονος Μαροκινός χαφ έχει τις δύο προτάσεις στα χέρια τους και μένει να φανεί ποιον από τους δύο “αιώνιους” θα επιλέξει για να συνεχίσει την καριέρα του.

Κάπου εδώ, να αναφέρουμε πως ο Ολυμπιακός διέψευσε το θέμα του Ουνάχι, αναφέροντας χαρακτηριστικά πως δεν υπάρχει το παραμικρό με τον ποδοσφαιριστή.

Θυμίζουμε ότι ο Μαροκινός δεν υπολογίζεται από τον Ρομπέρτο Ντε Τζέρμπι και αναζητά τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις