Site icon NewsIT

ΑΕΚ – Τσάλμερς: Έρχεται στην Ελλάδα με τους όρους των “κιτρινόμαυρων”

01.11.2019 | 14:28
ΑΕΚ – Τσάλμερς: Έρχεται στην Ελλάδα με τους όρους των “κιτρινόμαυρων”

Παίκτης της ΑΕΚ θα πρέπει να θεωρείται ο Μάριο Τσάλμερς. Συμφώνησε με τους όρους της Ένωσης κι έρχεται στην Ελλάδα.

Η ΑΕΚ ενισχύεται στη θέση του πόιντ γκαρντ, αφού απομένουν τα διαδικαστικά για να οριστικοποιηθεί η απόκτηση του Μάριο Τσάλμερ.

Ο 33χρονος Αμερικανός έκανε τελικά αποδεκτούς όλους τους όρους της ΑΕΚ και μέσα στο Σαββατοκύριακο αναμένεται στην Αθήνα για να περάσει από τις απαραίτητες εξετάσεις (στην Ένωση θα δώσουν μεγάλη βάση στο να μην βρουν κάποια σχετική “σκιά”) και να ξεκινήσει προπονήσεις υπό τις οδηγίες του Ηλία Παπαθεοδώρου.

ΑΕΚ: Συνάντηση Μάκη Αγγελόπουλου με Άδωνι Γεωργιάδη για το γήπεδο

Ο Τσάλμερ θα παίζει αρχικά μόνο στα ματς της ΑΕΚ στο Basketball Champions League. Η Ένωση θα έχει δικαίωμα μετά από ένα μήνα να λύσει το συμβόλαιο του αν δεν μείνει ικανοποιημένη από τον παίκτη. Σε διαφορετική περίπτωση, θα μείνει μέχρι το τέλος της σεζόν και θα δηλωθεί και στον ΕΣΑΚΕ, παίρνοντας πιθανότατα τη θέση του Στέφαν Γιάνκοβιτς.

Ήταν δύο φορές πρωταθλητής στο ΝΒΑ με τους Χιτ (2012 και 2013). Στο ΝΒΑ παρέμεινε μέχρι και την σεζόν 2017/18 και τον περασμένο Μάρτιο βρέθηκε στην Βίρτους Μπολόνια με την οποία είχε 7,7 πόντους, 2,2 ριμπάουντ, 2,8 ασίστ και 1,3 κλεψίματα σε 6 συμμετοχές στο Basketball Champions League, το οποίο και κατέκτησε.

Μπάσκετ Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version