Site icon NewsIT

All Star Game: Καλάθης και Ματσιούλις επέλεξαν συμπαίκτες! Η ατάκα για Ζήση (video)

01.02.2020 | 22:56
All Star Game: Καλάθης και Ματσιούλις επέλεξαν συμπαίκτες! Η ατάκα για Ζήση (video)

Νικ Καλάθης και Γιόνας Ματσιούλις έφτιαξαν τις ομάδες τους για το προσεχές All-Star Game, που θα διεξαχθεί στο Ηράκλειο της Κρήτης.

Νικ Καλάθης και Γιόνας Ματσιούλις επέλεξαν τις ομάδες τους για το ΕΚΟ All Star Game το οποίο αναμένεται να διεξαχθεί την επόμενη εβδομάδα στο γήπεδο «Δύο Αοράκια» στο Ηρακλείο της Κρήτης, σε ειδική εκπομπή που προβλήθηκε από την κρατική τηλεόραση.

Ετσι λοιπόν στην Team Καλάθης οι βασικοί είναι ο αρχηγός ρτου Παναθηναϊκού και οι Νίκος Ζήσης, Ιωάννης Παπαπέτρου, ΝτεΣον Τόμας και Σοφοκλής Σχορτσανίτης. Ενώ αναπληρωματικοί είναι οι Κόνερ Φράνκαμπ, Μπράντον Ρας, Παναγιώτης Βασιλόπουλος, Σαμάρντο Σάμουελς, Βαγγέλης Μάντζαρης, Νίκος Παππάς και Τσέις Φίλερ.

Σε ότι αφορά στην Team Ματσιούλις, βασικοί είναι ο παίκτης της ΑΕΚ και οι Ταϊρίς Ράις, Τζίμερ Φρεντέτ, Ντίνος Μήτογλου και Ντάνι Αγκμπελέσε. Ενώ αναπληρωματικοί είναι οι Λευτέρης Μποχωρίδης, Χάρης Γιαννόπουλος, Άνταμ Σμιθ, Ολίβιερ Χάνλαν, Λουκάς Μαυροκεφαλίδης, Μάρκους Σλότερ και Γιώργος Παπαγιάννης.

Να αναφέρουμε πως όταν ο Νικ Καλάθης επέλεξε τον Νίκο Ζήση, ανέφερε χαρακτηριστικά: “Θα επιλέξω τον Νίκο Ζήση, που επέστρεψε στην Ελλάδα. Είναι πολύ καλή επιλογή, προφανώς για την ΑΕΚ και θα είναι σπουδαία επιλογή και για την Team Calathes. Ίσως να είναι και μια επιλογή έκπληξη για την Εθνική Ομάδα το καλοκαίρι. Θα δούμε”.

Όταν ρωτήθηκε αν ξέρει κάτι περισσότερο από αυτά που γνωρίζει ο κόσμος, απάντησε: “Ίσως, θα δούμε”

Μπάσκετ Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version