Πέμπτη, 25 Ιουλ.
30oC Αθήνα

Αναβολή αγώνα από Euroleague λόγω κορονοϊού! Εξετάζονται ακόμα και άλλες χώρες

Αναβολή αγώνα από Euroleague λόγω κορονοϊού! Εξετάζονται ακόμα και άλλες χώρες

Η Euroleague ανακοίνωσε την αναβολή της αναμέτρησης Νταρουσάφακα – Βίρτους Μπολόνια για την 6η αγωνιστική του Top-16 του Eurocup.

Είναι επίσημο! Αναβλήθηκε η αναμέτρηση της Νταρουσάφακα με την Βίρτους Μπολόνια (04.03.2020) για την 6η αγωνιστική του TOP-16 του Eurocup, σύμφωνα με όσα αναφέρει η ανακοίνωση της Euroleague.

Η ομάδα της Μπολόνια δεν κατάφερε να ταξιδέψει της Τουρκίας, καθώς έχουν διακοπεί οι αεροπορικές πτήσεις με την Ιταλία ελέω κορονοϊού (COVID 19).

Η διοργανώτρια, Euroleague, αναφέρει στην ανακοίνωσή της πως εξετάζει νέες ημερομηνίες, αλλά και  διαφορετικές χώρες, ώστε να διεξαχθεί ο αγώνας.

Η ανακοίνωση για την αναβολή…

“Το παιχνίδι Νταρουσάφακα – Βίρτους Μπολόνια για την 6η αγωνιστική του Top-16 του EuroCup έχει αναβληθεί λόγω της αδυναμίας της φιλοξενούμενης ομάδας, Βίρτους Μπολόνια, να εισέλθει στην τουρκική επικράτεια.

Η Euroleague Basketball έχει πάρει αυτή την απόφαση μετά την περιορισμένη πρόσβαση από πλευράς του τουρκικού Υπουργείου Εξωτερικών για οποιονδήποτε πολίτη έχει ταξιδέψει στην Ιταλία τις τελευταίες 14 ημέρες. Η Euroleague Basketball είναι σε διαδικασία εξέτασης εναλλακτικής έδρας και σε άλλες χώρες, όπως και εναλλακτικών ημερομηνιών, για να οριστεί ξανά το αναβληθέν παιχνίδι. Οι λεπτομέρειες θα ανακοινωθούν τις επόμενες ημέρες.”

 

Μπάσκετ Τελευταίες ειδήσεις