Τετάρτη, 17 Ιουλ.
36oC Αθήνα

Δηλώνει συμμετοχή στο ντραφτ του ΝΒΑ ο Καλαϊτζάκης! Το όνειρο του άσου του Παναθηναϊκού

Δηλώνει συμμετοχή στο ντραφτ του ΝΒΑ ο Καλαϊτζάκης! Το όνειρο του άσου του Παναθηναϊκού
ΦΩΤΟ eurokinissi

Την απόφαση να δηλώσει συμμετοχή στο ντραφτ του NBA πήρε ο Γιώργος Καλαϊτζάκης. Αυτός είναι ο 19χρονος γκαρντ του Παναθηναϊκού.

Ο Γιώργος Καλαϊτζάκης πήρε την απόφαση να δηλώσει συμμετοχή στο ντραφτ του ΝΒΑ. Όπως δήλωσε στο ESPN, ο 19χρονος γκαρντ του Παναθηναϊκού έχει σαν όνειρο να αγωνιστεί στο κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου.

“Είμαι πολύ χαρούμενος στον Παναθηναϊκό, αλλά αποφάσισα να δηλώσω συμμετοχή στο ντραφτ επειδή το όνειρό μου είναι να παίξω στο ΝΒΑ. Με σκληρή δουλειά πιστεύω ότι θα πετύχω τον στόχο μου”, τόνισε ο νεαρός άσος.

Ποιος είναι ο Γιώργος Καλαϊτζάκης

Ο Γιώργος Καλαϊτζάκης είναι γιος του παλιού παίκτη και τιμ μάνατζερ του Ηρακλείου Βαγγέλη Καλαϊτζάκη και δίδυμος αδερφός του σούτινγκ γκαρντ του Άρη, Παναγιώτη. Είναι 19 χρονών, έχει ύψος 2,02 κι αγωνίζεται στις θέσεις των γκαρντ.

Φόρεσε τη φανέλα του Παναθηναϊκού μόλις στα 16,5 χρόνια του κι αποτελεί ένα από τα μεγάλα ταλέντα του ελληνικού μπάσκετ. Διαθέτει μεγάλα άκρα κι ευχέρεια στο σκοράρισμα, με τον Τσάβι Πασκουάλ να πιστεύει πολύ στις δυνατότητες του και να του δίνει χρόνο συμμετοχής στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Στις ΗΠΑ το καλοκαίρι

Στις επόμενες μέρες, οι εκπρόσωποι του άσου του “τριφυλλιού” θα καταθέσουν τα απαραίτητα έγγραφα στο NBA και μετά το τέλος της σεζόν ο Καλαϊτζάκης θα μεταβεί στις ΗΠΑ, ώστε να κάνει ατομικές προπονήσεις και να τραβήξει πάνω του τα βλέμματα όσο περισσότερων ομάδων του κορυφαίου πρωταθλήματος στον κόσμο.

Σύμφωνα με το ESPN, ο Έλληνας άσος έχει ελπίδες για μία θέση στον δεύτερο γύρο του φετινού ντραφτ.

Μπάσκετ Τελευταίες ειδήσεις