Παρασκευή, 19 Ιουλ.
33oC Αθήνα

Διπλό break στο NBA! Έβαλαν “φωτιά” στα πλέι οφ Νάγκετς και Ράπτορς – videos

Διπλό break στο NBA! Έβαλαν “φωτιά” στα πλέι οφ Νάγκετς και Ράπτορς – videos
ΦΩΤΟ intime

Με break ολοκληρώθηκαν και τα δύο παιχνίδια για τα ημιτελικά των πλέι οφ στο NBA, καθώς οι Ντένβερ Νάγκετς “άλωσαν” το Πόρτλαντ και τους Μπλέιζερς με 116-112, ενώ το Τορόντο έριξε “βόμβα” στη Φιλαδέλφεια επικρατώντας των Σίξερς με 101-96.

“Φωτιά” στα πλέι οφ του NBA έβαλαν τα διπλά των Νάγκετς και Ράπτορς στην έδρα των Πόρτλαντ και ΦιλαδέλφειαΤο Ντένβερ αντίστοιχα, καθώς οι σειρές βρίσκονται πια στο 2-2 με το πλεονέκτημα να επανέρχεται στους κατόχους του.

Το Ντένβερ είχε για μία ακόμη φορά, εκπληκτικούς Τζόκιτς και Μάρεϊ, με τον πρώτο να κάνει ξανά triple double με 21 πόντους 16 ριμπάουντ και 11 ασίστ και τον δεύτερο να είναι πρώτος σκόρερ με 34 πόντους. Μακόλουμς και Λίλαρντ είχαν από 29 και 28 πόντους αντίστοιχα για τους Μπλέιζερς αλλά δεν κατάφεραν να αποφύγουν την ήττα.

https://www.youtube.com/watch?v=ms21KDulSHA

Αντίστοιχα, στη Φιλαδέλφεια, οι Τορόντο Ράπτορς έδειξαν πολύ “σκληροί” για να παραδοθούν τόσο εύκολα από τους Σίξερς και με τον Λέοναρντ να κάνει μία απίθανη εμφάνιση, έφυγαν με το διπλό. Ο Αμερικανός γκαρντ είχε 39 πόντους (με 13/20 σουτ), 14 ριμπάουντ και 5 ασίστ, ενώ για τους ηττημένους ξεχώρισε ο Μπάτλερ με 29 πόντους.

https://www.youtube.com/watch?v=0rkz5UUb0Ak

Μπάσκετ Τελευταίες ειδήσεις