Μπάσκετ

Εθνική Ελλάδας: Απίστευτη τάπα από Αντετοκούνμπο! “Τρέλανε” τον Καλάθη! [vid]

Ο Θανάσης Αντετοκούνμπο έκανε ένα τρομερό άλμα και “έσβησε τα φώτα” στον Ζάλμανσον, στην αναμέτρηση της Εθνικής Ελλάδας με το Ισραήλ.

Μια φάση από αυτές που έχει στο… ρεπερτόριο του μας “χάρισε” ο Θανάσης Αντετοκούνμπο, κατά τη διάρκεια του αγώνα της Εθνικής Ελλάδας με το Ισραήλ, στα “Δυο Αοράκια”, σε αγώνα για τα προκριματικά του Μουντομπάσκετ 2019.

Με το σκορ στο 36-30 υπέρ της Εθνικής Ελλάδας, ο Μπλατ έκανε υπέροχη πάσα στον Ζάλμανσον, που βρέθηκε σε πλεονεκτικό σημείο για να σκοράρει.

Ο Μαυροειδής κινήθηκε για να του κάνει άμυνα, αλλά αυτός που κατάφερε να τον “κόψει” και μάλιστα με εντυπωσιακό τρόπο, ήταν ο Αντετοκούνμπο.

Ο παίκτης του Παναθηναϊκού έκανε ένα απίστευτο άλμα,.. σκαμπίλισε την μπάλα και προσγειώθηκε στο παρκέ. Η προσπάθεια του ήταν τέτοια, που… πώρωσε τον Νικ Καλάθη, ο οποίος έσπευσε να του δώσει τα συγχαρητήρια του!

Δείτε το video

https://twitter.com/FIBAWC/status/935174681769885696

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Μπάσκετ
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Μπάσκετ: Περισσότερα άρθρα