Site icon NewsIT

Εθνική Γυναικών: Βραβεύτηκαν Καλτσίδου και Μάλτση! “Στέλλα, σε ευχαριστούμε” – video

21.11.2018 | 17:16
Εθνική Γυναικών: Βραβεύτηκαν Καλτσίδου και Μάλτση! “Στέλλα, σε ευχαριστούμε” – video

Βρέθηκαν και οι δυο τους στα κορυφαία “ραντεβού” στης εθνικής Γυναικών στο μπάσκετ. Στέλλα Καλτσίδου και Εβίνα Μάλτση βραβεύτηκαν στο περιθώριο του αγώνα της “Γαλανόλευκης” με την αντίστοιχη του Ισραήλ στην Κοζάνη. Η πρώτη αποχαιρετά την ομάδα και η δεύτερη έγινε ρέκορντγουμαν συμμετοχών.

Όπως ήταν εδώ και μέρες γνωστό, ο αγώνας της Εθνικής γυναικών με το Ισραήλ για τα προκριματικά του Ευρωμπάσκετ 2019 είναι ο τελευταίος για τη Στέλλα Καλτσίδου με τη φανέλα με το εθνόσημο.

Ο κόσμος που βρέθηκε στο κλειστό της Λυκόβρυσης στην Κοζάνη χειροκρότησε την Στέλλα Καλτσίδου, που βραβεύτηκε για την προσφορά της στην ομάδα και πήρε μια δυνατή αγκαλιά από την Εβίνα Μάλτση.

Μάλιστα, οι συμπαίκτριες της Καλτσίδου παρουσίασαν ένα πανό εντός παρκέ, που έγραφε: “Στέλλα σε ευχαριστούμε”. “Θέλω να μου κάνετε την τιμή να τραγουδήσουμε όλοι μαζί τον Εθνικό ύμνο” είπε η ίδια από μικροφώνου.

Όσον αφορά την αρχηγό της Εθνικής, βραβεύτηκε και αυτή από την ΕΟΚ, παίρνοντας μια φανέλα της Εθνικής με τον αριθμό “211”. Η Μάλτση (σ.σ. από το καλοκαίρι πρώτη σε συμμετοχές με την Εθνική Γυναικών) προσπέρασε τις 211 της Σοφίας Κλιγκοπούλου και πλέον μετρά 214. Να θυμίσουμε πως είναι και η πρώτη σκόρερ της ομάδας με 3.190 πόντους.

Μπάσκετ Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version