Κυριακή, 1 Σεπτ.
30oC Αθήνα

Eurobasket 2017 – Εθνική Ελλάδος, “Πελαργοί”: “Ενωμένη, θα συνεχίσει το ταξίδι”

Eurobasket 2017 – Εθνική Ελλάδος, “Πελαργοί”: “Ενωμένη, θα συνεχίσει το ταξίδι”

Η πίστη τους στην Εθνική Ελλάδος δεν χάνεται. Οι “Πελαργοί” έχουν ακολουθήσει την “γαλανόλευκη” στο Ελσίνκι και έστειλαν μήνυμα… αφύπνισης και στήριξης, για να έρθει η νίκη επί της Πολωνίας και η πρόκριση στους “16” του Eurobasket 2017.

Οι τρεις σερί ήττες της Εθνικής Ελλάδος δεν έχουν πτοήσει τους “Πελαργούς”. Οι φίλοι της “γαλανόλευκης” τόνισαν πως θα είναι στις θέσεις τους για να φωνάξουν “Ελλάς, μπορείς να προκριθείς”, επισημαίνοντας πως η ομάδα “ενωμένη θα κάνει το πρώτο βήμα για να συνεχιστεί το ταξίδι της και στην Πόλη”.

Η ανακοίνωση των Πελαργών:

“Ογδόντα άνθρωποι, εραστές της Επίσημης Αγαπημένης, κλείσαμε το μακρινό αυτό ταξίδι από την Άνοιξη, με μοναδικό σκοπό να στηρίξουμε την ομάδα μας, κυρίως, στα δύσκολα… Άλλωστε, 12 συναπτά έτη, σε όλα τα γήπεδα του κόσμου, δεν την αφήσαμε ποτέ μόνη!

Έτσι λοιπόν και απόψε θα είμαστε όλοι στις θέσεις μας και, με όση φωνή μας έμεινε από τα προηγούμενα τρία βράδια, θα φωνάξουμε «Ελλάς μπορείς, μπορείς να προκριθείς!!!».

Ουσιαστικά, το Eurobasket για την ομάδα μας ξεκινά απόψε και έχουμε βαθιά πίστη ότι ενωμένη θα κάνει το πρώτο βήμα για να συνεχιστεί το ταξίδι της μαζί με τους «Πελαργούς» και στην Πόλη.

«Ελλάς, Ελλάς, παίξε και για μας!”

Μπάσκετ Τελευταίες ειδήσεις