Μπάσκετ

Euroleague: Καθυστερημένο πρόστιμο στον Παναθηναϊκό!

Η Euroleague τιμώρησε τον Παναθηναϊκό με πρόστιμο ύψους 3.500 ευρώ για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό που έγινε στο ΟΑΚΑ στις 2 Μαρτίου!

Έπειτα από 55 μέρες, η Euroleague τιμώρησε τον Παναθηναϊκό με πρόστιμο ύψους 3,500 ευρώ, για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ που διεξήχθη στις 2 Μαρτίου.

Η τιμωρία οφείλεται στο γεγονός ότι στο ΟΑΚΑ υπήρχε περισσότερος κόσμος απ’όσο έπρεπε. Το περίεργο είναι ότι το πρόστιμο ήρθε στην “πράσινη” ΚΑΕ, ύστερα από σχεδόν 2 μήνες.

Από την πλευρά του, ο Παναθηναϊκός είναι συγκεντρωμένος στο αποψινό (22:00) παιχνίδι με τη Ρεάλ Μαδρίτης, όπου θα παίξει το τελευταίο του χαρτί για πρόκριση στο Final Four του Βελιγραδίου.

Μπάσκετ
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Μπάσκετ: Περισσότερα άρθρα