Τρίτη, 23 Ιουλ.
31oC Αθήνα

Euroleague: “Τρένο” χωρίς στάσεις η Εφές! Οκτάδα ο Ερυθρός Αστέρας με “ήρωα” τον Πάντερ [videos]

Euroleague: “Τρένο” χωρίς στάσεις η Εφές! Οκτάδα ο Ερυθρός Αστέρας με “ήρωα” τον Πάντερ [videos]
ΦΩΤΟ ΑΠΕ

Η Εφές Αναντολού “πάτησε” και τη Μπαρτσελόνα, την οποία νίκησε με 82-86 στη Βαρκελώνη εδραιώνοντας τη θέση της στην κορυφή της βαθμολογίας της Euroleague. Άνετο διπλό για την ΤΣΣΚΑ Μόσχας στο Μόναχο, Απίστευτη ανατροπή από τον Ερυθρό Αστέρα κόντρα στη Βιλερμπαν στη Γαλλία, που ολοκληρώθηκε με τρίποντο “μαχαιριά” του Πάντερ.

Η Εφές Αναντολού πήρε το ντέρμπι της 18ης αγωνιστικής της Euroleague επικρατώντας με 82-86 της Μπαρτσελόνα στο “Παλαού Μπλαουγκράνα” και συνεχίζει ακάθεκτη την πορεία της στην κορυφή της βαθμολογίας με ρεκόρ 15-3, ενώ οι Καταλανοί υποχώρησαν στην 3η θέση με 13-5. Κορυφαίος των νικητών αναδείχθηκε ο Σέιν Λάρκιν με 26 πόντους, ενώ από την Μπαρτσελόνα ξεχώρισε ο Μπράντον Ντέιβις με 20.

Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας επιβλήθηκε της Μπάγερν στο Μόναχο, με τους Βαυαρούς να αντιστέκονται σθεναρά για ένα ημίχρονο αλλά να λυγίζουν φυσιολογικά υπό την ανωτερότητα των Ρώσων, που επέστρεψαν στις νίκες. Πρωταγωνιστής των νικητών ήταν ο Μάικ Τζέιμς με 27 πόντους, ενώ από την Μπάγερν ξεχώρισε ο Γκρεγκ Μονρό με 20.

Ο Ερυθρος Αστέρας πήρε την 4η σερί του νίκη αυτή τη φορά με απίστευτη ανατροπή και θύμα τη Βιλερμπάν και μάλιστα μέσα στο “Αστρομπάλ”! Οι Σέρβοι, που βρέθηκαν ακόμα και στο -21, επικράτησαν 83-80 στη Γαλλία με πρωταγωνιστή τον μέχρι πρότινος παίκτη του Ολυμπιακού, Κέβιν Πάντερ, ο οποίος πέτυχε το νικητήριο τρίποντο στη λήξη του ματς.

Στον ρωσικό “εμφύλιο” που άνοιξε την αυλαία της αγωνιστικής η Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης, επικράτησε με 83-81 της Χίμκι μέσα στη Μόσχα. Η ομάδα του Κουρτινάιτις έπεσε στο 8-10 και παρέμεινε εκτός οκτάδας, με την ουραγό της βαθμολογίας να ανεβαίνει στο 5-13.

Κορυφαίος των νικητών ήταν ο Τόμας με 20 πόντους και 8 ριμπάουντ, με τον Χόλινς να έχει 15  και τον Πονίτκα άλλους 12 πόντους, ενώ από τη Χίμκι ξεχώρισε ο Σβεντ με 30 πόντους και 6 ασίστ, με τον Τίμα να προσθέτει άλλους 17 πόντους.

 

Μπάσκετ Τελευταίες ειδήσεις