Παρασκευή, 19 Ιουλ.
33oC Αθήνα

ΜακΛίν: «Δεν θέλω να πω τίποτα για τους διαιτητές»

ΜακΛίν: «Δεν θέλω να πω τίποτα για τους διαιτητές»

Ο Τζαμέλ ΜακΛίν έμεινε ικανοποιημένος από τον τρόπο που έπαιξε ο Ολυμπιακός στο ΣΕΦ, παρά την ήττα.

«Παλέψαμε! Κι αν συνεχίσουμε να παίζουμε έτσι, θα νικήσουμε πολλούς αγώνες», δήλωσε μεταξύ άλλων στο ΑΠΕ. Ο Αμερικανός φορτώθηκε νωρίς με τέσσερα φάουλ και δεν θέλησε να σχολιάσει τις αποφάσεις των διαιτητών, από τους οποίους έχουν πολλά παράπονα στην ομάδα του Πειραιά.

-Τζαμέλ, ο Ολυμπιακός προηγήθηκε με +11 πόντους, αλλά στο τέλος ηττήθηκε. Τι συνέβη;

ΜακΛιν: «Δεν είναι ότι συνέβη κάτι. Επέστρεψαν! Έγινε ένα καλό παιχνίδι στο μεγαλύτερο διάστημα. Έβαλαν δύσκολα σουτ στο τέλος και είχαν την ενέργεια και τους φιλάθλους στο πλευρό τους. Είμαι πολύ υπερήφανος πάντως με τον τρόπο που αγωνιστήκαμε εμείς. Παίξαμε δυνατά και βέβαια έχουμε μακρύ δρόμο ακόμη μπροστά μας».

-Χρεώθηκες γρήγορα τα 4 φάουλ, ενώ και ο Μιλουτίνοβ χρεώθηκε νωρίς με 5. Ο coach και ο Παπανικολάου μίλησαν για… διαιτητσία, εσύ;

ΜακΛιν: «Παίξαμε σκληρά σήμερα. Στόχος μας ήταν να παίξουμε ένα παιχνίδι βασισμένο στη δύναμη. Έτσι έπρεπε να βγούμε στο παρκέ, με φάουλ ή χωρίς φάουλ, έτσι πρέπει να εμφανιζόμαστε σε κάθε παιχνίδι και δεν θέλω να πω τίποτα για τους διαιτητές. Είμαι υπερήφανος για τον τρόπο που παίξαμε. Παλέψαμε κι αν συνεχίσουμε να παίζουμε έτσι, θα νικήσουμε πολλούς αγώνες».

-Οι Κέι Σι Ρίβερς και Μήτογλου πέτυχαν καθοριστικά καλάθια στο τέλος. Θεωρείς πως η νίκη για τον Ολυμπιακό χάθηκε στη φροντ λάιν;

ΜακΛιν: «Επαιξαν ένα καλό παιχνίδι και οι αντίπαλοί μας. Ευστόχησαν σε σουτ υπό δύσκολες προϋποθέσεις. Ετσι είναι το μπάσκετ… ποιος θα βάλει τα σουτ στο τέλος. Και ήταν εύστοχοι!»

-Σας περιμένει ένα κομβικό παιχνίδι για το πλεονέκτημα έδρας στα πλέι οφ, απέναντι στην πρωταθλήτρια Ευρώπης Φενερμπαχτσέ. Είσαι αισιόδοξος για νίκη στο ΣΕΦ;

ΜακΛιν: «Θα είμαστε έτοιμοι. Συνεχίζουμε να δουλεύουμε. Στο μυαλό μας είναι ξεκάθαροι οι στόχοι  μας. Τώρα θα ξεκουραστούμε και θα είμαστε έτοιμοι απέναντι στη Φενερμπαχτσέ».

Μπάσκετ Τελευταίες ειδήσεις