Παρασκευή, 19 Ιουλ.
35oC Αθήνα

Μάλαγα – Ολυμπιακός 87-85 ΤΕΛΙΚΟ – Ήττα στην παράταση για τους Πειραιώτες

Μάλαγα – Ολυμπιακός 87-85 ΤΕΛΙΚΟ – Ήττα στην παράταση για τους Πειραιώτες
ΦΩΤΟ eurokinissi

Ο Ολυμπιακός ηττήθηκε εκτός έδρας από τη Μάλαγα στην παράταση με 87-85, για την 29η και προτελευταία αγωνιστική της Euroleague. Η ομάδα του Γιάννη Σφαιρόπουλου έχασε οριστικά τη δεύτερη θέση, ενώ θα χρειαστεί νίκη με τη Ζαλγκίρις στο ΣΕΦ την τελευταία αγωνιστική για να τερματίσει τρίτος.

Ο Ολυμπιακός ηττήθηκε στην παράταση από την Ουνικάχα Μάλαγα με 87-85, για την 29η αγωνιστική της Euroleague. Ο Όγκουστιν εκτέλεσε τους Πειραιώτες στο φινάλε του έξτρα πενταλέπτου, ευστοχώντας στο μακρινό δίποντο της νίκης.

Ο Ολυμπιακός έχασε οριστικά τη δεύτερη θέση, ενώ θέλει τη νίκη με τη Ζαλγκίρις στο ΣΕΦ την τελευταία αγωνιστική για να τερματίσει σίγουρα τρίτος.

Το LIVE του αγώνα

Ο Βασίλης Σπανούλης είναι ο νέος «βασιλιάς» των ασίστ στη EuroLeague. Ο αρχηγός του Ολυμπιακού χρειαζόταν τέσσερις ασίστ, προκειμένου να περάσει στην πρώτη θέση της σχετικής λίστας, «εκθρονίζοντας» από αυτήν τον -μέχρι σήμερα πρωτοπόρο- Δημήτρη Διαμαντίδη, ο οποίος είχε μοιράσει 1255 τελικές πάσες στην καριέρα του στην κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση.

Ο Σπανούλης μοίρασε την τέταρτη ασίστ που χρειαζόταν, λίγο πριν το τέλος της πρώτης περιόδου στον αγώνα με τη Μάλαγα στην Ισπανία, και έφτασε στις 1256 στην καριέρα του, «σκαρφαλώνοντας» στην πρώτη θέση του πίνακα με τις περισσότερες τελικές πάσες.

Μπάσκετ Τελευταίες ειδήσεις