Site icon NewsIT

Μουντομπάσκετ 2019: “Βολές” από Μαρκίνιος! “Οι διαιτητές βοήθησαν την Ελλάδα”

04.09.2019 | 11:36
Μουντομπάσκετ 2019: “Βολές” από Μαρκίνιος! “Οι διαιτητές βοήθησαν την Ελλάδα”

Παράπονα από τη διαιτησία του αγώνα κόντρα στην Ελλάδα, εξέφρασε ο Μαρκίνιος της Βραζιλίας, παρά τη νίκη της ομάδα του στο ματς, αλλά και το αντικανονικό "κόψιμο" του Καμπόκλο στην τελευταία βολή του Σλούκα.

Η Βραζιλία πήρε σπουδαία νίκη επί της Ελλάδας, που την βάζει για τα καλά στο παιχνίδι της πρόκρισης, αλλά οι παίκτες της συνεχίζουν να ασχολούνται με το ματς και για λάθος λόγους.

Είναι χαρακτηριστικό ότι ο Μαρκίνιος έκανε λόγο για βοήθεια των διαιτητών στην Ελλάδα, σε δηλώσεις του μετά τον αγώνα, υποστηρίζοντας ότι η ομάδα του κέρδισε παρά την εύνοια της ελληνικής ομάδας. Κι αυτό παρά το γεγονός ότι είναι ξεκάθαρο πια, ότι στην τελευταία φάση, που έκρινε και τον αγώνα, υπάρχει παράβαση υπέρ της “σελεσάο”.

Οι δηλώσεις του Μαρκίνιος

«Πολλοί έλεγαν πως αυτή η γενιά δεν έχει το κάτι παραπάνω για να πετύχει, όμως δεν υστερούμε σε τίποτα απέναντι σε καμιά ομάδα. Έχουμε έναν πρωταθλητή και έναν καλύτερο έκτο παίκτη του ΝΒΑ, έναν πρωταθλητή Euroleague, έχουμε τα πάντα. Δεν μπορούσαμε να χάσουμε. Έγιναν κάποια λάθη στο τέλος και οι διαιτητές βοήθησαν την Ελλάδα, αλλά δεν αξίζαμε να χάσουμε το ματς. Η ομάδα μας έχει αρχ… και το έδειξε».

Μπάσκετ Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version