Site icon NewsIT

Μπάμπεργκ – Παναθηναϊκός: “Πράσινη”… αποστολή στη Βαμβέργη

02.02.2018 | 11:46
Παναθηναϊκός

Ο Παναθηναϊκός δίνει δύσκολη “μάχη” στη Γερμανία με αντίπαλο την Μπάμπεργκ (21:00, NewsIt.gr, Novasports 1) και θέλει το “διπλό” για να διατηρηθεί σε τροχιά.. τετράδας.

Έχοντας την ψυχολογία στα ύψη, μετά τις νίκες με Ζαλγκίρις και Ολυμπιακό, ο Παναθηναϊκός πάει στην έδρα της Μπάμπεργκ με σκοπό να πάρει το “διπλό” που θα τον “ανεβάσει” στο 14-7 και θα τον κρατήσει σε… τροχιά τετράδας.

Το “τριφύλλι” δεν έχει γευτεί τη… χαρά της νίκης στις τελευταίες του τρεις εκτός έδρας αναμετρήσεις, αλλά πετυχαίνει τη γερμανική ομάδα σε δύσκολη περίοδο, αφού έχει επτά ήττες στα τελευταία οκτώ παιχνίδια της.

https://twitter.com/paobcgr/status/959363210389458944

Ο Τσάβι Πασκουάλ δεν αντιμετωπίζει προβλήματα τραυματισμών, μετά τις επιστροφές των Λοτζέσκι και Αντετοκούνμπο.

Νοκ – άουτ για τους γηπεδούχους θα είναι οι Τέιλορ, Μίτροβιτς, Χάρις και αμφίβολοι οι Ραντόσεβιτς και Χάκετ. Να αναφέρουμε πως στο πάγκο της Μπάμπεργκ (ρεκορ 7-13) θα βρεθεί ο Ηλίας Καντζούρης, αφού ο Αντρέα Τρινκιέρι αναρρώνει από χειρουργική επέμβαση.

Οι “πράσινοι” έχουν το… πάνω χέρι στις αναμετρήσεις τους με την Μπάμπεργκ, με επτά νίκες σε οκτώ αναμετρήσεις και τρεις νίκες σε τέσσερα ματς στη Γερμανία.

Διαιτητές του αγώνα θα είναι οι Ίλια Μπελόσεβιτς (Σερβία), Μπέντζαμιν Χιμένεθ (Ισπανία) και Τόμισλαβ Χορντόφ (Κροατία).

Το πρόγραμμα της Παρασκευής για την 21η αγωνιστική της Euroleague

Κίμκι (Ρωσία)-Μάλαγα (Ισπανία)

Μπάμπεργκ (Γερμανία)-ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (ΕΛΛΑΔΑ) 21:00

Μπασκόνια (Ισπανία)-Ερυθρός Αστέρας (Σερβία)

Μπάσκετ Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version