Μπάσκετ

Μπλατ: “Θα συνεχίσω να προσπαθώ, τα πάντα για τον Ολυμπιακό”

Ο Ντέιβιντ Μπλατ μίλησε για τις αντιδράσεις του κόσμου, μετά την αποκάλυψη του για το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει.

Ο Ντέιβιντ Μπλατ, μιλώντας στη ρωσική ιστοσελίδα Izvestia, τόνισε ότι οι άνθρωποι του Ολυμπιακού τον στηρίζουν απόλυτα και θα κάνει τα πάντα για την ομάδα του Πειραιά.

«Έλαβα πολλά μηνύματα και τηλεφωνήματα με λόγια στήριξης από τη Ρωσία. Το τηλέφωνό μου δεν ήταν έτοιμο για κάτι τέτοιο και συνεχώς έμενα από μπαταρία. Αυτή η αντίδραση ολόκληρης της μπασκετικής κοινότητας για άλλη μια φορά με πείθει ότι πρέπει να συνεχίσω τον αγώνα μου και να μην παραιτηθώ από προπονητής.

Οι άνθρωποι του Ολυμπιακού με στηρίζουν απόλυτα και θα κάνω τα πάντα για να πετύχουμε τους στόχους μας με την ομάδα στη νέα σεζόν, παρά τις δυσκολίες που προέκυψαν στον δρόμο μου», δήλωσε ο Ντέιβιντ Μπλατ.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Μπάσκετ
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Μπάσκετ: Περισσότερα άρθρα