Τρίτη, 2 Ιουλ.
28oC Αθήνα

Νέα πρόταση σε Ομπράντοβιτς από τη Φενέρμπαχτσε! Με εγγυήσεις για το μπάτζετ

Ομπράντοβιτς
ΦΩΤΟ eurokinissi

Η νέα διοίκηση της Φενέρμπαχτσε ετοιμάζει νέα πρόταση ανανέωσης και επέκτασης του συμβολαίου του Ζέλικο Ομπράντοβιτς στην ομάδα, προσφέροντας και εγγυήσεις για διατήρηση του μπάτζετ στα ίδια επίπεδα, τα επόμενα χρόνια.

Μέχρι το 2022 θέλει να “κλειδώσει” τον Ομπράντοβιτς στην Τουρκία η Φενέρμπαχτσε, εοτιμάζοντας πρόταση επέκτασης του συμβολαίου του για δύο επιπλέον χρόνια, με εγγυήσεις και για τα οικονομικά του συλλόγου.

Η τουρκική ομάδα, άλλαξε πρόσφατα διοίκηση με τον Αλί Κοτς να παίρνει τη θέση του Αζίζ Γιλντιρίμ, εν μέσω σεναρίων για αποχώρηση του μεγάλου χορηγού της, της εταιρεία Dogus. Το γεγονός έχει φέρει αμφιβολίες για το μέλλον της ομάδας, κάτι που θέλει να εξαλείψει άμεσα ο νέος πρόεδρος, με ένα νέο συμβόλαιο στον Σέρβο πολυνίκη προπονητή,

Το συμβόλαιο του πρώην κόουτς του Παναθηναϊκού, ολοκληρώνεται το 2020, όμως σύμφωνα με δημοσίευμα του sportnado, η Φενέρμπαχτσε θέλει να τον “δέσει” μέχρι το 2022, υποσχόμενη τη διατήρηση του μπάτζετ για το ρόστερ της ομάδας, στα ύψη των τελευταίων χρόνων.

Το δημοσίευμα για Ομπράντοβιτς

Μπάσκετ Τελευταίες ειδήσεις