Site icon NewsIT

“Νοσοκομείο” ο Ολυμπιακός! Σημαντικά προβλήματα για Σφαιρόπουλο

19.04.2018 | 01:19
Ολυμπιακός

Η ήττα στο πρώτο παιχνίδι κόντρα στη Ζαλγκίρις για τα πλέι οφ της Euroleague, δεν είναι το μόνο πρόβλημα για τον Ολυμπιακό, αφού οι "ερυθρόλευκοι" έχουν και νέα προβλήματα τραυματισμών, ενόψει του δεύτερου αγώνα την Παρασκευή (20/4, 21:15).

Όλα “στραβά και ανάποδα” για τον Ολυμπιακό μετά το πρώτο ματς στο ΣΕΦ για τα πλέι οφ της Ευρωλίγκας, αφού εκτός από το break της Ζαλγκίρις, έχει να διαχειριστεί και τα προβλήματα τραυματισμών των παικτών του.

Εκτός από τον Κώστα Παπανικολάου που έχασε το σημερινό (18/04) παιχνίδι και αναμένεται να μην αγωνιστεί ούτε στο επόμενο, ο Γιάννης Σφαιρόπουλος είναι πιθανό να μην μπορεί να υπολογίζει και σε αρκετούς ακόμη παίκτες. Κι αυτό γιατί πέραν των Πρίντεζη και Στρέλνιεκς που έπαιξαν και στον πρώτο αγώνα κόντρα στη Ζαλγκίρις με ένεση, τραυματίας αποχώρησε τελικά και ο Νίκολα Μιλουτίνοφ. Ο Σέρβος σέντερ αναγκάστηκε κι αυτός με τη σειρά του, να κάνει ένεση στο ημίχρονο, όντας ξεκάθαρα ανήμπορος να βοηθήσει στο δεύτερο μέρος.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες λοιπόν και οι 3 παίκτες είναι αμφίβολοι για το δεύτερο ματς των πλέι οφ, στο οποίο ο Ολυμπιακός θέλει πια οπωσδήποτε τη νίκη για να μη βρεθεί από νωρίς στα “πρόθυρα” του αποκλεισμού από το Final4.

Μπάσκετ Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version