Πέμπτη, 4 Ιουλ.
30oC Αθήνα

Ντούσαν Ίβκοβιτς: Οι τελευταίες στιγμές του στα παρκέ [vid]

Ντούσαν Ίβκοβιτς: Οι τελευταίες στιγμές του στα παρκέ [vid]
ΦΩΤΟ Eurokinissi

Ο Ολυμπιακός αποχαιρέτησε με κάθε επισημότητα τον Ντούσαν Ίβκοβιτς, ο οποίος αποσύρθηκε από τους πάγκους. Η “ερυθρόλευκη” ΚΑΕ διοργάνωσε ένα φιλικό παιχνίδι προς τιμήν του “Ντούντα” στο ΣΕΦ, όπου έδωσε το “παρών” ένας γαλαξίας αστέρων.

Ο Ντούσαν Ίβκοβιτς είχε την ευκαιρία να καθίσει για τελευταία φορά στον πάγκο του Ολυμπιακού. Στο τελευταίο λεπτό του φιλικού αγώνα (1.16′) ανάμεσα στην ομάδα του Γιάννη Σφαιρόπουλου και τους Dusan Ivkovic Stars, ιπποτικά ο Έλληνας τεχνικός κάλεσε τον “Ντούντα” στον πάγκο του Ολυμπιακού να κοουτσάρει για τελευταία φορά την ομάδα της καρδιάς του.

Η κάμερα του OLYMPIACOS BC TV κατέγραψε τις τελευταίες στιγμές στα παρκέ του Θρύλου Ντούσαν Ίβκοβιτς. Παρακολουθήστε το βίντεο με τη στιγμή που ο “Ντούντα” κοουτσάρισε για τελευταία φορά την ομάδα του Ολυμπιακού. Ο Ίβκοβιτς, εμφανώς συγκινημένος, πήγε στον “ερυθρολεύκο” πάγκο κι έριξε στο παρκέ την ελληνική τετράδα (Μάντζαρης, Σπανούλης, Παπανικολάου, Πρίντεζης, συν τον Μιλουτίνοβ), με την οποία κατέκτησε την Euroleague στον τελικό της Πόλης το 2012.

Μπάσκετ Τελευταίες ειδήσεις