Πέμπτη, 18 Ιουλ.
31oC Αθήνα

Ο Αντετοκούνμπο δεν ήταν… αρκετός! Ήττα για Μπακς στο Σαν Αντόνιο – video

Ο Αντετοκούνμπο δεν ήταν… αρκετός! Ήττα για Μπακς στο Σαν Αντόνιο – video
ΦΩΤΟ Reuters

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ήταν εντυπωσιακός για ένα ακόμα ματς, σημείωσε νέο double-double, ωστόσο οι Μπακς δεν μπόρεσαν να νικήσουν τους φορμαρισμένους Σπερς μέσα στο Σαν Αντόνιο (121-114).

Ήταν εξαιρετικός σε μια ακόμα αναμέτρηση των Μπακς. Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έκανε ό,τι περνούσε από το χέρι του μέσα στο Σαν Αντόνιο, αλλά αυτό δεν ήταν αρκετό για τους Μπακς, προκειμένου να νικήσουν τους Σπερς (121-114)

Ο «Greek freak» πέτυχε double double, έχοντας 27 πόντους με 6/10 βολές, 9/14 δίποντα και 1/4 τρίποντα, μαζί με 13 ριμπάουντ, 6 ασίστ και 1 τάπα σε 35 λεπτά. Οι Μιλγουόκι Μπακς είδαν έτσι το ρεκόρ τους στη Δύση να υποχωρεί στο 50-17, γνωρίζοντας την τρίτη διαδοχική εκτός έδρας ήττα τους.

Απ’ την άλλη, οι Σπερς πέτυχαν την πέμπτη διαδοχική τους νίκη (ανέβηκαν στην έβδομη θέση της Δύσης με ρεκόρ 38-29), έχοντας σε εξαιρετική μέρα τους Όλντριτζ (double double με 29 π., 15 ρ.) και Ντε Ροζάν (28 π., 6 ασ.).

Στα αξιοσημείωτα της βραδιάς, το χειροκρότημα των φίλων των Σπερς προς τον πρώην παίκτη της ομάδας, Πάου Γκασόλ (πέτυχε τρεις πόντους).

Μπάσκετ Τελευταίες ειδήσεις