Site icon NewsIT

Ο Σπανούλης επέλεξε! «Αυτά είναι τα αγαπημένα μου παιχνίδια» (video)

07.04.2020 | 19:56
Ο Σπανούλης επέλεξε! «Αυτά είναι τα αγαπημένα μου παιχνίδια» (video)

Εμφανίστηκε «διχασμένος». Ο Βασίλης Σπανούλης κλήθηκε να επιλέξει το αγαπημένο του παιχνίδι στη Euroleague και κατέληξε να «μοιράσει» το συγκεκριμένο βραβείο… καρδιάς.

Έχει δώσει μέχρι στιγμής 324 αγώνες στη Euroleague. Η διοργανώτρια όμως «ανάγκασε» τον Βασίλη Σπανούλη να επιλέξει τον αγαπημένο του. Ο αρχηγός του Ολυμπιακού έκανε τη… διαφορά και έβαλε στην κορυφή των προτιμήσεων του δύο ερυθρόλευκες»  βραδιές.

Ο Σπανούλης επέλεξε τους τελικούς της Euroleague που αγωνίστηκε με τον Ολυμπιακό σε Κωνσταντινούπολη (2012) και Λονδίνο (2013) με τους οποίους έκανε το back2back με τον Ολυμπιακό.

Τα όσα είπε ο Βασίλης Σπανούλης:

«Τα αγαπημένα μου παιχνίδια στη Euroleague ήταν σίγουρα οι τελικοί του 2012 και του 2013. Είναι κάτι δύσκολο για μένα να διαλέξω το καλύτερο παιχνίδι, γιατί υπήρχαν πολλά τα τελευταία 7-8 χρόνια, γι’ αυτό επέλεξα τους δύο τελικούς που κατακτήσαμε την Euroleague και θα τους θυμάμαι για πάντα, επειδή είχαμε την ευκαιρία να πάρουμε το τρόπαιο.

Αυτές είναι οι αναμνήσεις που κρατάω, δεν θα ξεχάσω ποτέ και θα είναι πάντα στο μυαλό μου. Εγώ και οι συμπαίκτες μου, όλο το κλαμπ, οι οπαδοί και οι πρόεδροι όλοι ήξεραν τι περάσαμε για να φτάσουμε σε αυτή την επιτυχία. Ήταν το τελευταίο κομμάτι κάθε χρονιάς στην Euroleague και εμείς καταφέραμε να το πετύχουμε και έτσι πάντα θα θυμάμαι αυτά τα παιχνίδια».

My favorite game: Vassilis Spanoulis

Μπάσκετ Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version