Μπάσκετ

Ολυμπιακός: “ΟΚ” ο Μιλουτίνοφ! Αγωνία για Πρίντεζη

Ο Ολυμπιακός προετοιμάζεται για την εκτός έδρας αναμέτρηση με την Μπάμπεργκ. Τα προβλήματα μειώθηκαν για τον Γιάννη Σφαιρόπουλο.

Στη διάθεση του Γιάννη Σφαιρόπουλου θα βρίσκεται ο Νικόλα Μιλουτίνοφ, για την εκτός έδρας αναμέτρηση του Ολυμπιακού ε την Μπάμπεργκ, για την Euroleague.

Η μαγνητική που υποβλήθηκε ο Σέρβος σέντερ τη Δευτέρα ήταν καθαρή κι έτσι τέθηκε στη διάθεση του Έλληνα τεχνικού.

Πάντως, η αγωνία για τον Γιώργο Πρίντεζη θα συνεχιστεί. Ο “υπαρχηγός” του Ολυμπιακού αποχώρησε από το παιχνίδι κόντρα στην ΑΕΚ με ενοχλήσεις στην μέση και η κατάσταση του θα επανεκτιμηθεί την Τρίτη (11/12), όταν και ξεκαθαρίσει το αν θα μπει στην αποστολή.

Μπάσκετ
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Μπάσκετ: Περισσότερα άρθρα