Site icon NewsIT

Ολυμπιακός: Χωρίς Σπανούλη, Πρίντεζη και Παπανικολάου στην Αμαλιάδα!

25.03.2018 | 16:02
Ολυμπιακός: Χωρίς Σπανούλη, Πρίντεζη και Παπανικολάου στην Αμαλιάδα!

Με σημαντικές απουσίες θα παραταχθεί ο Ολυμπιακός στο παιχνίδι της Δευτέρας (26/3) με τον Κόροιβο στην Αμαλιάδα, για την 20η αγωνιστική της Stoiximan.gr Basket League. Νοκ άουτ τέθηκαν οι Βασίλης Σπανούλης, Γιώργος Πρίντεζης και Κώστας Παπανικολάου.

Οι Βασίλης Σπανούλης και Γιώργος Πρίντεζης δεν θα ακολουθήσουν την αποστολή του Ολυμπιακού στην Αμαλιάδα, όπου αύριο (26/3) η ομάδα του Γιάννη Σφαιρόπουλου θα αντιμετωπίσει τον Κόροιβο, για την 20η αγωνιστική της Stoximan.gr Basket League.

Τα ονόματα των δύο αρχηγών προστέθηκαν στη λίστα των απόντων μαζί με εκείνο του Κώστα Παπανικολάου, ο οποίος είναι στα πιτς εδώ κι αρκετές μέρες.

Ο Σπανούλης ταλαιπωρείται από τενοντίτιδα αριστερού αχιλλείου και ο  Πρίντεζης με σχάση δέρματος μεσοδακτύλιας πτυχής τέταρτου – πέμπτου δακτύλου αριστερού άκρου ποδός. Από το σημερινή (25/03) προπόνηση αποχώρησε ο Βασίλης Τολιόπουλος με διάστρεμμα δεξιάς ποδοκνημικής, αλλά θα ακολουθήσει την ομάδα και η συμμετοχή του στο παιχνίδι με τον Κόροιβο θα αποφασιστεί την τελευταία στιγμή.

Μπάσκετ Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version