Site icon NewsIT

Ομπράντοβιτς για τον Παύλο Γιαννακόπουλο: “Δεν έχω κοιμηθεί από όταν το έμαθα”

12.06.2018 | 00:13
Ομπράντοβιτς - Γιαννακόπουλος

Ο θάνατος του Παύλου Γιαννακόπουλου έχει συγκλονίσει τους φίλους του Παναθηναϊκού αλλά και τους ανθρώπους που συνεργάστηκαν μαζί του, προκειμένου να βάλουν το «τριφύλλι» στο δρόμο των τίτλων σε Ελλάδα και Ευρώπη. Ένας από αυτούς, ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς, εξέφρασε τη βαθιά του οδύνη για το χαμό του ιστορικού παράγοντα.

Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς μίλησε για τον θάνατο του Παύλου Γιαννακόπουλου, λέγοντας πως δεν έχει κοιμηθεί από τη στιγμή που έμαθε τα δυσάρεστα νέα. Μάλιστα, ο «Ζοτς» τόνισε πως ο ιστορικός παράγοντας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός ήταν σαν πατέρας για εκείνον.

Παναθηναϊκός: Σε λαϊκό προσκύνημα η σορός του Παύλου Γιαννακόπουλου

«Ενημερώθηκα από τους φίλους μου στην Ελλάδα και από τότε δεν έχω κοιμηθεί. Δούλεψα πολλά χρόνια μαζί του, ήταν σαν πατέρας μου, τον οποίο σεβόμουν πάρα πολύ, ήταν από τους ανθρώπους που δεν θα ξεχαστούν ποτέ για αυτά που έκανε στο ελληνικό μπάσκετ. Δεν μπορώ να βρω τις λέξεις για να μιλήσω γι αυτόν.

Ο κόσμος γενικώς τον ξέρει ως πρόεδρο του Παναθηναϊκού, αλλά είχα την ευκαιρία να έχω προσωπική συζήτηση μαζί του και έμαθα πολλά από αυτόν. Έτσι θα ήθελα να εκφράσω τα συλλυπητήριά μου στον Παναθηναϊκό και την οικογένειά του επειδή ξέρω πόσο τον αγαπούσαν» ανέφερε ο Ομπράντοβιτς μετά τον τέταρτο τελικό της Φενέρμπαχτσε κόντρα στην Τόφας.

Μπάσκετ Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version