Πέμπτη, 18 Ιουλ.
32oC Αθήνα

“Πάγωσαν” με τον τραυματισμό του Ίρβινγκ! “Τι γαμ@#η εβδομάδα” (video)

“Πάγωσαν” με τον τραυματισμό του Ίρβινγκ! “Τι γαμ@#η εβδομάδα” (video)
Reuters

Ο Κάιρι Ίρβινγκ των Νετς πήρε το ριμπάουντ, προσπάθησε να… καθαρίσει την κατοχή της μπάλας, αλλά εκεί ο Μπράντλεϊ Μπιλ των Γουίζαρντς έπεσε –κατά λάθος- στο πόδι του.

Ο Κάιρι Ίρβινγκ τρόμαξε τους πάντες στην αναμέτρηση των Ντετς στην έδρα των Γουίζαρντς. Σε μια διεκδίκηση ριμπάουντ με τον Μπράντλεϊ Μπιλ, ο παίκτης των «μάγων» έπεσε στο δεξί πόδι του ηγέτη της ομάδας του Μπρούκλις, που αμέσως μετά έδειξε να πονά στο γόνατο.

Ο Ίρβινγκ σηκώθηκε μετά από λίγο, δεν πήδηξε για το τζάμπολ και έφυγε για τα αποδυτήρια. Σύμφωνα με όσα γίνονται γνωστά, η αξονική που έβγαλε ήταν καθαρή, αλλά αναμένεται και η μαγνητική τομογραφία.

Θυμίζουμε ότι ο Κάιρι Ίρβινγκ φέτος έχει ταλαιπωρηθεί από τραυματισμούς χάνοντας 28 ματς, τα περισσότερα στην καριέρα του!

“Τι γαμ@#$ εβδομάδα! Είμαι καλά, όμως. Θα πρέπει να κάνω μαγνητική, η αξονική ήταν καθαρή. Θα πάω σπίτι και θα δω τι γίνεται. Έχω κάνει πολλά στο πόδι μου στο παρελθόν, θέλω απλά να βεβαιωθώ ότι ο χιαστός μου είναι καλά. Ήταν μια περίεργη, πολύ περίεργη πτώση. Ένιωσα έντονο τράβηγμα μετά και πίεση. Ήταν μια άσχημη πτώση” ανέφερε μετά το τέλος του αγώνα.

Μπάσκετ Τελευταίες ειδήσεις