Site icon NewsIT

“Πάγωσαν” με τον τραυματισμό του Ίρβινγκ! “Τι γαμ@#η εβδομάδα” (video)

02.02.2020 | 11:26
“Πάγωσαν” με τον τραυματισμό του Ίρβινγκ! “Τι γαμ@#η εβδομάδα” (video)

Ο Κάιρι Ίρβινγκ των Νετς πήρε το ριμπάουντ, προσπάθησε να… καθαρίσει την κατοχή της μπάλας, αλλά εκεί ο Μπράντλεϊ Μπιλ των Γουίζαρντς έπεσε –κατά λάθος- στο πόδι του.

Ο Κάιρι Ίρβινγκ τρόμαξε τους πάντες στην αναμέτρηση των Ντετς στην έδρα των Γουίζαρντς. Σε μια διεκδίκηση ριμπάουντ με τον Μπράντλεϊ Μπιλ, ο παίκτης των «μάγων» έπεσε στο δεξί πόδι του ηγέτη της ομάδας του Μπρούκλις, που αμέσως μετά έδειξε να πονά στο γόνατο.

Ο Ίρβινγκ σηκώθηκε μετά από λίγο, δεν πήδηξε για το τζάμπολ και έφυγε για τα αποδυτήρια. Σύμφωνα με όσα γίνονται γνωστά, η αξονική που έβγαλε ήταν καθαρή, αλλά αναμένεται και η μαγνητική τομογραφία.

Θυμίζουμε ότι ο Κάιρι Ίρβινγκ φέτος έχει ταλαιπωρηθεί από τραυματισμούς χάνοντας 28 ματς, τα περισσότερα στην καριέρα του!

“Τι γαμ@#$ εβδομάδα! Είμαι καλά, όμως. Θα πρέπει να κάνω μαγνητική, η αξονική ήταν καθαρή. Θα πάω σπίτι και θα δω τι γίνεται. Έχω κάνει πολλά στο πόδι μου στο παρελθόν, θέλω απλά να βεβαιωθώ ότι ο χιαστός μου είναι καλά. Ήταν μια περίεργη, πολύ περίεργη πτώση. Ένιωσα έντονο τράβηγμα μετά και πίεση. Ήταν μια άσχημη πτώση” ανέφερε μετά το τέλος του αγώνα.

Μπάσκετ Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version