Site icon NewsIT

Παίκτης του μήνα ο Αντετοκούνμπο! Παίρνουν Γκασόλ οι Μπακς – video

02.03.2019 | 00:59
Παίκτης του μήνα ο Αντετοκούνμπο! Παίρνουν Γκασόλ οι Μπακς – video

Μια ακόμα διάκριση για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο. Ο “Greek freak” πήρε για 3η φορά το βραβείο του καλύτερου παίκτη του μήνα στην Ανατολή, την ώρα που οι Μιλγουόκι Μπακς ετοιμάζονται να ενισχυθούν με τον Πάου Γκασόλ!

Ξεχώρισε και πάλι! Το τρίτο του φετινό “παράσημο” του παίκτη του μήνα στο ΝΒΑ, κατάφερε να… βάλει στη φανέλα του ο Γιάννης Αντετοκούνμπο.

Ο “Greek Freak” αναδείχθηκε σε MVP του Φεβρουαρίου στην Ανατολή, συνεχίζοντας έτσι την πορεία του προς τον τίτλο του MVP της χρονιάς στο NBA.

Λέικερς – Μπακς: Ο Αντετοκούνμπο μπορεί να «κλειδώσει» τα πλέι οφ!

Ο Αντετοκούνμπο ήταν απολαυστικός το μήνα που μας πέρασε, οδηγώντας τους Μιλγουόκι Μπακς στο αήττητο ρεκόρ 9-0. Στα ματς που αγωνίστηκε σε αυτό το διάστημα, ο Giannis είχε μέσο όρο 30.6 πόντους, 12.6 ριμπάουντ, 6 ασίστ και 1.6 μπλοκ.

https://twitter.com/Bucks/status/1101603518983495681

Υπενθυμίζεται ότι ο Αντετοκούνμπο έχει πανηγυρίσει τη σεζόν 2018-19 back to back τίτλους MVP του μήνα, με τα κατορθώματα του σε Οκτώβριο/Νοέμβριο και Δεκέμβριο. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο προπονητής του στους Μπακς, Μάικ Μπουντενχόλζερ, πήρε για δεύτερο σερί μήνα τον τίτλο του προπονητή του μήνα στην Ανατολή.

Οι Μιλγουόκι Μπακς διανύουν μια απίστευτη χρονιά, αλλά ταυτόχρονα προσπαθούν να ενισχυθούν ενόψει της post-season.  Σύμφωνα με όσα προκύπτουν πέρα από τον Ατλαντικό, ο Πάου Γκασόλ (έμεινε ελεύθερος από τους Σαν Αντόνιο Σπερς) έχει ήδη συμφωνήσει με τα “ελάφια” και απομένει μόνο η ανακοίνωση για να γίνει συμπαίκτης με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Μπάσκετ Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version