Κυριακή, 29 Σεπτ.
24oC Αθήνα

Παναθηναϊκός: Ανατροπή με Παππά! Κοντά σε συμφωνία οι δύο πλευρές

Παναθηναϊκός: Ανατροπή με Παππά! Κοντά σε συμφωνία οι δύο πλευρές
ΦΩΤΟ eurokinissi

Ο Νίκος Παππάς απέρριψε δύο προτάσεις του Παναθηναϊκού για ανανέωση της συνεργασίας τους κι όλα έδειχναν πως οι δρόμοι των δύο πλευρών θα χωρίσουν. Ωστόσο, τις τελευταίες ώρες φαίνεται πως υπήρξε ανατροπή σκηνικού.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Live Sport, ο Νίκος Παππάς επικοινώνησε χθες (6/7) με τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού και συζήτησαν σε καλό κλίμα. Επιθυμία και των δύο πλευρών είναι να συνεχίσουν τη συνεργασίας τους κι έτσι υπάρχει αισιοδοξία πως θα βρεθεί η χρυσή τομή.

Το συμβόλαιο του Νίκου Παππά με τον Παναθηναϊκό έληξε αυτό το καλοκαίρι, με τον Έλληνα γκαρντ να απορρίπτει δύο προτάσεις του “τριφυλλιού” για ανανέωση της συνεργασίας τους. Η πρώτη αφορούσε τετραετές «σπαστό» συμβόλαιο και η δεύτερη κλειστό διετές για 1,3 εκατ. ευρώ.  Το διπλό “όχι” του Παππά είχε προκαλέσει δυσαρέσκεια στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο.

Το κλίμα ανάμεσα στις δύο πλευρές άλλαξε, πάντως, μετά τη χθεσινή (6/7) επικοινωνία τους. Εφόσον ο Παππάς υπογράψει, οι υποθέσεις των Πέτερι Κόπονεν και Γιαννούλη Λαρεντζάκη που είχαν εξεταστεί ως εναλλακτικές λύσεις,  δεν θα προχωρήσουν.

Μπάσκετ Τελευταίες ειδήσεις