Site icon NewsIT

Παναθηναϊκός: “Έσπασε” το φράγμα των 9.000 διαρκείας! Με κόσμο κόντρα στο Λαύριο

19.10.2018 | 17:32
Παναθηναϊκός: “Έσπασε” το φράγμα των 9.000 διαρκείας! Με κόσμο κόντρα στο Λαύριο

Ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ θα αγωνίζεται στα φετινά εντός έδρας παιχνίδια της Euroleague σ' ένα γεμάτο ΟΑΚΑ. Οι "πράσινοι" είδαν το φράγμα των 9.000 καρτών διαρκείας να σπάει!

Οι φίλοι του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ έχουν αγκαλιάσει όσο ποτέ άλλοτε την προσπάθεια της “πράσινης” ΚΑΕ τη φετινή σεζόν. Οι φίλοι του “τριφυλλιού” έσπασαν και το φράγμα των 9.000 καρτών διαρκείας, εκφράζοντας έμπρακτα τη στήριξη τους στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο και την ομάδα του Τσάβι Πασκουάλ.

Οι έξι φορές πρωταθλητές Ευρώπης έφτασαν πολύ κοντά στον απόλυτο στόχο που είχαν θέσει από την αρχή του καλοκαιριού (10.000), με τον κόσμο να κλείνει θέση στο ΟΑΚΑ, παρά το γεγονός ότι τα φετινά εισιτήρια διαρκείας ήταν λίγο πιο ακριβά σε σχέση με την περασμένη σεζόν, λόγω και της ενίσχυσης στον Ερασιτέχνη.

Με κόσμο κόντρα στο Λαύριο

Στο μεταξύ, η ποινή έδρας που είχε επιβληθεί στον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ έπεσε σε μία αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών, με το ΑΣΕΑΔ να μειώνει την αρχική τιμωρία κατά δύο παιχνίδια. Αυτό σημαίνει ότι οι “πράσινοι” θα έχουν τον κόσμο στο πλευρό τους στο παιχνίδι με το Λαύριο που είναι προγραμματισμένο για το απόγευμα της Κυριακής (21/10).

Μπάσκετ Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version