Κυριακή, 7 Ιουλ.
26oC Αθήνα

Παναθηναϊκός – Φενέρμπαχτσε: Αμφίβολος ο Παπαπέτρου! Νέα προβλήματα για Ομπράντοβιτς

Παναθηναϊκός – Φενέρμπαχτσε: Αμφίβολος ο Παπαπέτρου! Νέα προβλήματα για Ομπράντοβιτς
ΦΩΤΟ eurokinissi

Αυτά είναι τα προβλήματα τραυματισμών που αντιμετωπίζουν Παναθηναϊκός και Φενέρμπαχτσε, λίγες ημέρες πριν τη μεταξύ τους αναμέτρησης (07.12.2018 / 21:30) για την 11η αγωνιστική της Euroleague.

Απέχουμε λίγα 24ωρα πριν το Παναθηναϊκός – Φενέρμπαχτσε για την Euroleague και η παρουσία του Ιωάννη Παπαπέτρου στην αναμέτρηση του ΟΑΚΑ είναι εξαιρετικά αμφίβολη.

Το πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο Έλληνας φόργουορντ στον καρπό συνεχίζει να τον ταλαιπωρεί κι έτσι έμεινε εκτός κανονικού προγράμματος και από την προπόνηση της Τρίτης (04.12.2018). Να θυμίσουμε πως ο Παπαπέτρου δεν αγωνίστηκε στον αγώνα του “τριφυλλιού” με τη Χίμκι.

Στο “συρτάρι” οι κατηγορίες για Παναθηναϊκό! “Νίκη στα ψέμματα του Ολυμπιακού”

Την ίδια στιγμή, αρκετά είναι τα προβλήματα τραυματισμών που πρέπει να αντιμετωπίσει ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς στη Φενέρμπαχτσε. Ο Σέρβος κόουτς άφησε εκτός τους Σλούκα, Βέσελι, Νταντόμε και Μαχμούτογλου από τον αγώνα της ομάδας του κόντρα στην Καρσίγιακα, για να ξεπεράσουν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν.

Ο Ομπράντοβιτς όμως δεν απέφυγε τις νέες απώλειες. Ο Γκούντουριτς γύρισε το πόδι του και αποχώρησε υποβασταζόμενος από το παρκέ, ενώ το ίδιο συνέβη με τον Ντουβερίογλου.

Μπάσκετ Τελευταίες ειδήσεις