Site icon NewsIT

Παναθηναϊκός – Φενέρμπαχτσε 69-81 ΤΕΛΙΚΟ: Πράσινος “κατήφορος” και νέα ήττα

07.12.2018 | 21:00
Παναθηναϊκός – Φενέρμπαχτσε 69-81 ΤΕΛΙΚΟ: Πράσινος “κατήφορος” και νέα ήττα

Ο Παναθηναϊκός γνώρισε την ήττα και από τη Φενέρμπαχτσε στο ΟΑΚΑ. Κακό στην επίθεση για μία ακόμη φορά το Τριφύλλι. Τρίτη διαδοχική ήττα στη Euroleague και στο 5-6 το ρεκόρ στην κατάταξη Πρώτη νίκη για τον Ομπράντοβιτς στην έδρα της πρώην ομάδας του στην κανονική περίοδο. Καλάθης, Παππάς και Λοτζέσκι οι μόνοι που "διασώθηκαν" για τους "πράσινους"

Ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε στην έδρα του από τη Φενέρμπαχτσε με 81-69 και γνώρισε τρίτη διαδοχική ήττα, μένοντας πλέον πολύ χαμηλά στην κατάταξη της Euroleague, όντας και εκτός 8άδας.

Ο Καλάθης με ένα ξέσπασμα στο δεύτερο ημίχρονο και τη βοήθεια του Παππά πήγε να γυρίσει το ματς, όμως οι Τούρκοι σούταραν εντυπωσιακά από το τρίποντο (13/21) και “σκότωσαν” τους “πράσινους” στο ΟΑΚΑ. Χειροκρότημα από τον κόσμο παρά την ήττα.

Παρακολουθήστε LIVE το Παναθηναϊκός – Φενέρμπαχτσε από το newsit.gr

Οι “πράσινοι” δεν έχουν στη διάθεσή τους για το ματς, τον Ιωάννη Παπαπέτρου, όμως απουσίες έχει από την πλευρά της και η τουρκική ομάδα, αφού δεν θα αγωνιστεί ούτε ο Βέσελι, ούτε οι Μαχμούτογλου και Ντουβερίογλου.

Μετά από 11 αγωνιστικής στη Euroleague, η ομάδα του Τσάβι Πασκουάλ έχει 5 νίκες και 5 ήττες, ενώ οι Τούρκοι του Ζέλικο Ομπράντοβιτς, έχουν “πιάσει” στην κορυφή την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, με 9 νίκες και μία ήττα.

Αξίζει πάντως να σημειωθεί ότι ο Παναθηναϊκός έχει να επιδείξει μόνο νίκες κόντρα στη Φενέρμπαχτσε στο ΟΑΚΑ για τη Euroleague, πλην των δύο ηττών στα πλέι οφ της διοργάνωσης το 2017.

 

 

Μπάσκετ Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version