Παρασκευή, 19 Ιουλ.
36oC Αθήνα

Παναθηναϊκός – Μπάγερν Μονάχου 77-67 ΤΕΛΙΚΟ: Ο σούπερ Παπαπέτρου νίκησε και την… αστοχία!

Παναθηναϊκός – Μπάγερν Μονάχου 77-67 ΤΕΛΙΚΟ: Ο σούπερ Παπαπέτρου νίκησε και την… αστοχία!
ΦΩΤΟ eurokinissi

Ο Παναθηναϊκός ήταν καλύτερος από τη Μπάγερν Μονάχου καθόλη τη διάρκεια του αγώνα στο ΟΑΚΑ και παρά την αστοχία του από το τρίποντο, πήρε μία εύκολη νίκη ΜΕ 77-67, χάρη στη δημιουργία του Καλάθη και τη σούπερ εμφάνιση του Ιωάννη Παπαπέτρου.

Επιστροφή στις νίκες για τον Παναθηναϊκό, αφού χωρίς να εντυπωσιάσει, επικράτησε άνετα της Μπάγερν Μονάχου στο ΟΑΚΑ με 77-67 και έμεινε “ζωντανός” στη “μάχη” για την πρώτη 8άδα της Euroleague.

Double double έκανε ο Καλάθης, με τον Ιωάννη Παπαπέτρου να είναι ο κορυφαίος του αγώνα και να κάνει ρεκόρ πόντων στη διοργάνωση, με 18 πόντους και εξαιρετική παρουσία σε όλα τα μήκη και τα πλάτη του παρκέ. Κάτω από 25% στο τρίποντο είχαν και οι δύο ομάδες.

Παρακολουθήστε LIVE το Παναθηναϊκός – Μπάγερν Μονάχου από το newsit.gr

Ο Παναθηναϊκός έχει για ένα ακόμη παιχνίδι, σημαντικές απώλειες, αφού ο Ρικ Πιτίνο δεν έχει στη διάθεσή του τον Κιθ Λάνγκοφρντ, αλλά και τον Θανάση Αντετοκούνμπο, καθώς αμφότεροι είναι τραυματίες.

Στο ΟΑΚΑ δεν θα βρίσκεται όμως φυσικά και ο Σον Κιλπάτρικ, το νέο μετεγγραφικό απόκτημα του Τριφυλλιού, καθώς ο Αμερικανός γκάρντ έχει ήδη παρουσιαστεί, αλλά έχει έρθει ακόμη στην Ελλάδα.

Μπάσκετ Τελευταίες ειδήσεις