Κυριακή, 21 Ιουλ.
30oC Αθήνα

Παναθηναϊκός – Νταρουσάφακα: Μονόδρομος η νίκη πριν το αγωνιστικό “βουνό”

Παναθηναϊκός – Νταρουσάφακα: Μονόδρομος η νίκη πριν το αγωνιστικό “βουνό”
ΦΩΤΟ eurokinissi

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται την Νταρουσάφακα (21:30, NewsIt.gr, Novasports2), για τη 12η αγωνιστική της Euroleague και δεν σκέφτεται άλλο αποτέλεσμα από τη νίκη, λίγο πριν ξεκινήσει ένα πρόγραμμα – “βουνό” στη διοργάνωση.

Τρεις σερί ήττες -από τις έξι συνολικά στην Euroleague– είναι… πολλές για τον Παναθηναϊκό, που θα προσπαθήσει να ανακάμψει μέσα στο ΟΑΚΑ, πριν μπει σε έναν αγωνιστικό “Γολγοθά” στη διοργάνωση.

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται την Νταρουσάφακα (21:30 / NewsIt.gr, Novasports2), για την 12η αγωνιστική της Euroleague, με τη νίκη να αποτελεί… μονόδρομο, προκειμένου οι “πράσινοι” να μπουν και πάλι στο… σωστό δρόμο και να ενισχύσουν την αυτοπεποίθηση τους, πριν τις αναμετρήσεις στη διοργάνωση με Ρεάλ (εκτός), Αρμάνι (εντός), ΤΣΣΚΑ (εντός), Ολυμπιακό (εκτός), Μπάγερν (εντός), Μπαρτσελόνα (εκτός), Ζαλγκίρις (εκτός) και Μακάμπι Τελ Αβίβ (εκτός).

https://twitter.com/paobcgr/status/1073472919500677125

Το “τριφύλλι” βρίσκεται στην 9η θέση του βαθμολογικού πίνακα με ρεκόρ 5-6, λόγω της ισοβαθμίας στην 8η θέση με Ζάλγκίρις και Μπάγερν, σε αντίθεση με την ουραγό, Νταρουσάφακα, που έχει μόλις μία νίκη μετά από 11 αγωνιστικές, αλλά θα προσπαθήσει να… αλλάξει σελίδα, έχοντας πλέον τον Σελτσούκ Ερνάκ στον πάγκο της (σ.σ. αντικατέστησε τον Αχμέτ Τσακί).

https://twitter.com/dackabasket/status/1073481966031421440

Ο Τσάβι Πασκουάλ δεν θα έχει στη διάθεσή του τους τραυματίες Ιωάννη Παπαπέτρου και Ματ Λοτζέσκι, αλλά επανέρχεται ο Θανάσης Αντετοκούνμπο.

Διαιτητές του αγώνα θα είναι οι Μιλιβόγε Γιόβτσιτς (Σερβία), Κάρλος Περούγκα (Ισπανία) και Σέφι Σεμές (Ισραήλ). Τις τέσσερις φορές έχουν αναμετρηθεί οι δύο ομάδες στην Euroleague, ο Παναθηναϊκός μετρά τρεις νίκες, τις δύο εξ αυτών στο ΟΑΚΑ

Μπάσκετ Τελευταίες ειδήσεις