Πέμπτη, 18 Ιουλ.
31oC Αθήνα

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός, Τζέιμς: “‘Εχω τη δική μου άποψη για τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο”

Παναθηναϊκός
ΦΩΤΟ eurokinissi

Ο Μάικ Τζέιμς επισήμανε τα έντονα ασυναισθήματα όλων στο ΟΑΚΑ, μετά το θάνατο του Παύλου Γιαννακόπουλου, τονίζοντας ότι ό ίδιος μπορεί να μην τον πρόλαβε ως πρόεδρο, αλλά γνωρίζει το γιο του Δημήτρη που “είναι ένας πολύ καλός άνθρωπος”.

Για τη μεγάλη νίκη του Παναθηναϊκού στον τρίτο τελικό της Stoiximan.gr Basket League, αλλά και τη σχέση του με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο, μίλησε μετά τον αγώνα ο Μάικ Τζέιμς, με αφορμή και ερώτηση για τον Παύλο Γιανννακόπουλο.

“Έχω την δική μου άποψη ό,τι κι αν λένε, γιατί είναι πολύ σωστός μαζί μου”, σχολίασε για τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο στην Cosmote Tv, ο Αμερικανός γκαρντ, που πέτυχε για μία ακόμη φορ, σημαντικά καλάθια στο τέλος, “οδηγώντας” την ομάδα του στο 2-1 στη σειρά των τελικών.

Οι δηλώσεις του Μάικ Τζέιμς

«Πρέπει να σκοράρεις για να νικήσεις, αλλά και η άμυνα μπορεί να βάλει τον αντίπαλό σου σε δύσκολη θέση. Θέλαμε αυτή τη νίκη για να προστατεύσουμε την έδρα μας. Πάμε στην έδρα του αντιπάλου με εμπιστοσύνη στους εαυτούς μας, αφού τα καταφέραμε εκεί και πέρσι. Προσωπικά, σήμερα έχασα κάποια σουτ στο πρώτο μέρος, αλλά δεν με πείραξε γιατί έχω μεγάλη αυτοπεποίθηση και σιγουριά για τον εαυτό μου».

Για το αν η νίκη είναι αφιερωμένη στη μνήμη του Παύλου Γιαννακόπουλου: «Ήταν πολλά τα συναισθήματα. Δεν ήταν ο ιδιοκτήτης όσο είμαι εγώ εδώ. Ο Δημήτρης (σ.σ. Γιαννακόπουλος) είναι ένας πολύ καλός άνθρωπος κι έχω την δική μου άποψη o,τι κι αν λένε, γιατί είναι πολύ σωστός μαζί μου».

Μπάσκετ Τελευταίες ειδήσεις