Παρασκευή, 19 Ιουλ.
32oC Αθήνα

Παναθηναϊκός: Plan B χωρίς Καλάθη! Δεν απάντησε ξεκάθαρα ο ομογενής γκαρντ

Παναθηναϊκός: Plan B χωρίς Καλάθη! Δεν απάντησε ξεκάθαρα ο ομογενής γκαρντ

Ο Νικ Καλάθης δεν έδωσε μία ξεκάθαρη απάντηση στον Παναθηναϊκό, στην πρόταση του “τριφυλλιού” για τριετή επέκταση της συνεργασίας τους. Βάζουν σε εφαρμογή το plan B οι “πράσινοι”.

Ο Παναθηναϊκός είχε δώσει διορία μέχρι το βράδυ της Παρασκευής (22/6) στον Νικ Καλάθη, προκειμένου να απαντήσει στην πρόταση που του έγινε για τριετή επέκταση της συνεργασίας τους με συνολικές αποδοχές 6.500.000 εκατομμύρια ευρώ.

Οι “πράσινοι” προσφέρουν ένα ηγεμονικό συμβόλαιο στον ηγέτη τους, ο οποίος ναι μεν αντέδρασε μέσα στο χρονικό περιθώριο που του έδωσε η πλευρά του “τριφυλλιού”, ωστόσο δεν έδωσε ξεκάθαρη απάντηση, θέλοντας να κερδίσει χρόνο.

Προχωράει σε plan B ο Παναθηναϊκός

Οι μέρες περνούν και τα ανοιχτά μέτωπα είναι πολλά για τον Παναθηναϊκό, ο οποίος δεν μπορεί να καθίσει άλλο με σταυρωμένα τα χέρια, περιμένοντας την απόφαση του Νικ Καλάθη. Οι “πράσινοι” είναι έτοιμοι να βάλουν σε εφαρμογή το plan B για την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο, αυτό στο οποίο δεν συμπεριλαμβάνεται ο ομογενής γκαρντ.

Στο μέλλον θα φανεί αν θα υπάρξει νέα προσέγγιση, με τους ανθρώπους του “τριφυλλιού” να σχεδιάζουν για την ώρα την ομάδα για τη νέα σεζόν δίχως τον Νικ Καλάθη στα πλάνα τους.

Μπάσκετ Τελευταίες ειδήσεις