Μπάσκετ

Παναθηναϊκός: Σκάει “βόμβα” με Λάνγκφορντ!

Μια πολύ σημαντική μετεγγραφή ετοιμάζεται να ολοκληρώσει η ΚΑΕ Παναθηναϊκός. Το “τριφύλλι” ντύνει στα πράσινα τον Κιθ Λάνγκφορντ.

Έτοιμος να κάνει δικό του τον Κιθ Λάνγκφορντ είναι ο Παναθηναϊκός, πυροδοτώντας έτσι μια μετεγγραφική βόμβα και βάζοντας εμπειρία και ποιότητα στην περιφέρεια του!

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, ο Παναθηναϊκός βρίσκεται σε διαδικασία ανταλλαγής συμβολαίων με τον Αμερικάνο γκαρντ, κάτι που σημαίνει πως ο παίκτης είναι “κλεισμένος”!

Τη σεζόν 2016-2017 ο Λάνγκφορντ είχε βγει πρώτος σκόρερ της Euroleague το 2016-17, ενώ την περασμένη σεζόν το όνομα του ακούστηκε έντονα για τον Ολυμπιακό.

Τελευταίοι του σταθμοί στην καριέρα του 35χρονου γκαρντ ήταν η Κίνα (Shenzen Lepards) και το Ισραήλ (Μακάμπι Ρισόν).

Μπάσκετ
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Μπάσκετ: Περισσότερα άρθρα