Site icon NewsIT

ΠΑΟΚ για Σχίζα: “Ήταν ένα δύσκολο βράδυ για όλους μας” (pic)

16.01.2020 | 11:46
ΠΑΟΚ για Σχίζα: “Ήταν ένα δύσκολο βράδυ για όλους μας” (pic)

Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ ενημέρωσε τον κόσμο της ομάδας για την κατάσταση του Σταύρου Σχίζα, ο οποίος υπέστη κρανιοεγκεφαλική κάκωση στην αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τη Ντιζόν για το Basketball Champions League.

Ο Σταύρος Σχίζας έκανε… βουτιά για να “σώσει” την κατοχή της μπάλας, βρήκε σε γόνατο αντιπάλου, και ξάπλωσε στο παρκέ (γύρισε η γλώσσα τους), με το ιατρικό επι9τελείο του ΠΑΟΚ να επεμβαίνει άμεσα.

ΠΑΟΚ: Σοκαριστικός τραυματισμός του Σχίζα! (video)

Αφού κατάφερε να σηκωθεί, ο Σχίζας διακομίσθηκε στο Διαβαλκανικό Ιατρικό Κέντρο Θεσσαλονίκης και υποβλήθηκε σε αξονική τομογραφία, που έδειξε κρανιοεγκεφαλική κάκωση.

Ο γκαρντ του “Δικεφάλου του Βορρά” πέρασε το βράδυ στο νοσοκομείο για εξετάσεις, με τον γιατρό του ΠΑΟΚ, Ιωσήφ Γαβριηλίδη, να βρίσκεται στο πλευρό του. Από τη μεριά της, η “ασπρόμαυρη” ΚΑΕ ενημέρωσε σήμερα (16.01.2020) τον κόσμο της ομάδας, πως ο παίκτης είναι πολύ καλύτερα, ποστάροντας και μια φωτογραφία του μέσα από το νοσηλευτικό ίδρυμα.

Η ανάρτηση της ΚΑΕ ΚΑΕ

“Ήταν ένα δύσκολο βράδυ, για όλους μας, αλλά πρωτίστως για τον Σταύρο και τους δικούς του ανθρώπους. Ο Σταύρος είναι όμως πολύ δυνατός και σήμερα το πρωί είναι καλύτερα. Ταλαιπωρημένος, αλλά με χαμόγελο και αισιόδοξος. Σας ευχαριστεί όλους για το ενδιαφέρον και τις ευχές.”

Μπάσκετ Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version