Κυριακή, 7 Ιουλ.
29oC Αθήνα

Ρεάλ – Ολυμπιακός: Χωρίς Μιλουτίνοφ για το “μπαμ” στη Μαδρίτη

Ρεάλ – Ολυμπιακός: Χωρίς Μιλουτίνοφ για το “μπαμ” στη Μαδρίτη
ΦΩΤΟ eurokinissi

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει τη Ρεάλ στη Μαδρίτη, για την 18η αγωνιστική της Euroleague. Δύσκολη η αποψινή “ερυθρόλευκη” αποστολή.

Ο Ολυμπιακός (11-6) έχει δύσκολο έργο στην 18η αγωνιστική της Euroleague. Η ομάδα του Ντέβιντ Μπλατ θα συγκρουστεί απόψε (22:00, Novasports2, newsit.gr) με τη Ρεάλ Μαδρίτης (14-3) στην Ισπανία.

Οι Πειραιώτες θα επιχειρήσουν να αλώσουν όπως και πέρυσι την έδρα της πρωταθλήτριας Ευρώπης, κάνοντας αγωνιστική υπέρβαση. Το έργο των “ερυθρόλευκων” έγινε ακόμα πιο δύσκολο, από τη στιγμή που ο Νίκολα Μιλουτίνοφ έμεινε στην Αθήνα λόγω υψηλού πυρετού. Από την πλευρά τους, οι Μαδριλένοι θα αγωνιστούν χωρίς τον Τζέισι Κάρολ.

Στον πρώτο γύρο στο ΣΕΦ, ο Ολυμπιακός επικράτησε 88-83 της Ρεάλ, που έχει ηττηθεί στην έδρα της μόνο από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Διαιτητές του σημερινού αγώνα είναι οι Νταμίρ Γιαβόρ (Κροατία), Πιόρ Παστούσιακ (Πολωνία) και Μεντί Ντιαφαλά (Γαλλία).

Η προϊστορία δείχνει Ρεάλ στην Ισπανία

Όσον αφορά την προϊστορία, οι δύο ομάδες θα συναντηθούν για 41η φορά στην ιστορία τους στην Euroleague, με τις νίκες να είναι απόλυτα ισορροπημένες, αφού έχουν από είκοσι. Επί ισπανικού εδάφους, οι “ερυθρόλευκοι” μετρούν 15 ήττες και 4 νίκες.

Μπάσκετ Τελευταίες ειδήσεις