Site icon NewsIT

Ρεάλ – Παναθηναϊκός, Λάσο: “Δεν είδα ευνοϊκή μεταχείριση της Ρεάλ”

26.04.2018 | 16:39
Ρεάλ – Παναθηναϊκός, Λάσο: “Δεν είδα ευνοϊκή μεταχείριση της Ρεάλ”

Οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού είναι εξοργισμένοι με τη διαιτησία του τρίτου αγώνα με τη Ρεάλ στη Μαδρίτη. Από την πλευρά του, πάντως, ο προπονητής των Μαδριλένων, Πάμπλο Λάσο, δεν θεωρεί ότι ευνοήθηκε η ομάδα του.

Ο Πάμπλο Λάσο μίλησε για τη διαιτησία του τρίτου αγώνα της Ρεάλ με τον Παναθηναϊκό στη Μαδρίτη για τα πλέι οφ της Euroleague.

Ο Ισπανός τεχνικός υποστήριξε ότι δεν είδε κάποια κατάσταση στην οποία η ομάδα του ευνοήθηκε, ενώ πρόσθεσε ότι η Ρεάλ θα πρέπει να εμφανιστεί ακόμα καλύτερη για να νικήσει το “τριφύλλι” και στο τέταρτο παιχνίδι της σειράς και να πάρει την πρόκριση στο Final Four.

Η άποψη του Λάσο για τη διαιτησία

“Δεν εκφράζω άποψη για τη διαιτησία εάν δεν δω πρώτα τον αγώνα σε video για να βγάλω συμπεράσματα. Δεν είδα κάποια κατάσταση στην οποία η Ρεάλ ευνοήθηκε, τόνισε αρχικά ο Λάσο.

“Σε μία σειρά πρέπει πάντα να βελτιώνεσαι, κάτι που φάνηκε από το πρώτο στο δεύτερο παιχνίδι, επειδή δεν ήμασταν ικανοί να αντιδράσουμε. Η ομάδα έχει βελτιωθεί και μπορεί να βελτιωθεί ακόμα περισσότερο. Ακόμα δεν έχουμε κάνει σπουδαίες εμφανίσεις αλλά έχουμε καταφέρει να προσαρμοστούμε σε διαφορετικές καταστάσεις και νομίζω ότι θα πρέπει να παίξουμε καλύτερα για να επικρατήσουμε την Παρασκευή”, πρόσθεσε ο Ισπανός τεχνικός.

Μπάσκετ Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version