Πέμπτη, 18 Ιουλ.
35oC Αθήνα

Σαντ Ρος: “Η ΑΕΚ δεν μου έκοψε το δρόμο! Κάποια μέρα ίσως γυρίσω..”

Σαντ Ρος: “Η ΑΕΚ δεν μου έκοψε το δρόμο! Κάποια μέρα ίσως γυρίσω..”
ΦΩΤΟ Intime

Το δικό του αντίο στην ΑΕΚ είπε ο Χάουαρντ Σαντ Ρος, με ένα γράμμα χιλλιάδων λέξεων, στο οποίο στέκεται κυρίως στην ευγνωμοσύνη που θα νιώθει πάντα για την Ένωση που τον πίστεψε και δεν του “έκοψε” το δρόμο όταν ήρθε η πρόταση της ΤΣΣΚΑ, ενώ εξέφρασε την επιθυμία του αν επιστρέψει στην Αθήνα κάποια μέρα., αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο να γίνει αυτό για τους “κιτρινόμαυρους”.

Ο Σαντ Ρος αποχαιρέτισε την ΑΕΚ με ένα συγκινητικό γράμμα, όπου μίλησε για την πορεία του στην ομάδα, ενώ στάθηκε στην ευγνωμοσύνη που θα έχει πάντα για την Ένωση καθώς δεν του “έκοψε” το δρόμο προς κάτι καλύτερο, ενώ υπογράμμισε πως σίγουρα θα γυρίσει κάποια μέρα στην Αθήνα, ίσως και στους “κιτρινόμαυρους”.

Ο Σαντ Ρος μεταξύ πολλών άλλων ανέφερε:

“Δε γράφω αυτό το γράμμα για να αποχαιρετίσω την Αθήνα. Ξέρεις γιατί; Γιατί μία μέρα θα γυρίσω. Στην Αθήνα, σίγουρα. Ισως και στην ΑΕΚ. Ποιος ξέρει; Αρα, δεν υπάρχει αντίο, υπάρχει μόνο “Εις το επανειδείν Αθήνα”. Οχι, δεν υπάρχει αντίο”. Παιδιά, να ξέρετε ότι είμαι και θα είμαι ευγνώμων στην ΑΕΚ. Δεν με άφησε να φύγω. Η ΑΕΚ δεν προσπάθησε να μου κόψει το δρόμο προς το όνειρό μου. Και ξέρετε πόσο σημαντικό είναι αυτό; Να νιώθεις ότι μία ομάδα, όσο κι αν σε αγαπάει, όσο κι αν σε χρειάζεται, όσο κι αν πονάει, έχει την συναισθηματική ευφυΐα να καταλάβει ότι δεν πρέπει να σου κόψει τα φτερά, ούτε να σε κρατήσει όμηρο. Η ΑΕΚ δεν μου έκοψε το δρόμο. Και για αυτό πάντα θα την αγαπώ. Κάποιες φορές οι άνθρωποι βλέπουν τις νίκες, τα αποτελέσματα, τις ήττες. Κι έχουν δίκιο. Ποιος μπορεί να κατηγορήσει έναν φίλαθλο, αν είναι απογοητευμένος με εμένα; Κανείς; Αλλά είναι από τις περιπτώσεις που όλοι έχουν δίκιο. Το δικό τους δίκιο, που πολλές φορές έρχεται σε σύγκρουση με ένα άλλο δίκιο”.

Πηγή: sportraits.gr

Μπάσκετ Τελευταίες ειδήσεις