Σάββατο, 27 Ιουλ.
32oC Αθήνα

Σενάριο “φωτιά” στο NBA! Αφήνει Αντετοκούνμπο για Ντόνσιτς ο Μίντλετον

Σενάριο “φωτιά” στο NBA! Αφήνει Αντετοκούνμπο για Ντόνσιτς ο Μίντλετον
ΦΩΤΟ Reuters

Λίγες μόνο ώρες μετά από ένα εκπληκτικό παιχνίδι κόντρα στους Σέλτικς, σενάριο θέλει τον Κρις Μίντλετον να αποχωρεί το καλοκαίρι από τους Μπακς για να βρεθεί στο πλευρό των Ντόνσιτς και Πορζίνγκις στους Ντάλας Μάβερικς.

Ο Κρις Μίντλετον αποτελεί τον… διόσκουρο του Γιάννη Αντετοκούνμπο στους Μιλγουόκι Μπακς και μαζί δίνουν “μάχη” για να στείλουν την ομάδα τους στον τελικό της Ανατολής, με αμφότερους να είναι φανταστικοί στο δεύτερο ματς κόντρα στους Σέλτικς.

Αυτή όμως δεν αποκλείεται να είναι και μία από τις τελευταίες εμφανίσεις των δύο παικτών στην ίδια ομάδα, αφού ρεπορτάζ του γνωστού δημοσιογράφου στο NBA, Μαρκ Στέιν, θέλει τον Αμερικανό γκαρντ να βρίσκεται στην κορυφή της μετεγγραφικής λίστας, των Ντάλας Μάβερικς.

Μαζί με τον Κέμπα Γουόκερ είναι οι διακαείς πόθοι του ιδιοκτήτη Μαρκ Κιούμπαν, ο οποίος φέρεται να αφήνει “χώρο” στο salary cup, για να προσθέσει έναν παικταρά στο ρόστερ του, ενισχύοντας τον -επικείμενο- Rookie της σεζόν, Λούκα Ντόνσιτς και τον All Star, Κρίσταπς Πορζίνγκις.

Μπάσκετ Τελευταίες ειδήσεις