Site icon NewsIT

Sold out με… μήνυμα από τους Σουηδούς!

19.01.2018 | 18:19
Sold out με… μήνυμα από τους Σουηδούς!

Sold out είναι ο αγώνας της Σουηδίας με την Τουρκία που είναι προγραμματισμένος να γίνει στις 23 Φεβρουαρίου! Περίπου 40 ημέρες πριν την αναμέτρηση πουλήθηκαν και τα 7506 εισιτήρια του αγώνα!

 

Πρέπει δε να τονιστεί ότι η αναμέτρηση διεξάγεται στη καρδιά των Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων της Κορέας, και το ενδιαφέρον του κόσμου για την αναμέτρηση της Εθνικής ομάδας μπάσκετ ήταν ένα φανταστικό μήνυμα για όλους.

“Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι παίζουμε αυτούς τους προκριματικούς αγώνες εν μέσω Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων που είναι εξαιρετικά σημαντικοί για τη Σουηδία και όλες τις βόρειες χώρες. Παρόλα αυτά έχουμε εθνική τηλεοπτική κάλυψη και μεγάλο κοινό” είπε ο πρόεδρος της σουηδικής ομοσπονδίας, Ματς Κάρλσον.

Αν και η Σουηδία δεν είναι μία τεράστια αγορά, ούτε καν από τις πιο σημαντικές στην Ευρώπη, το γήπεδο των 7506 θέσεων που θα φιλοξενήσει την αναμέτρηση θα είναι κατάμεστος με τα εισιτήρια να έχουν ήδη εξαντληθεί.

“Ο νέος τρόπος διεξαγωγής των διοργανώσεων των Εθνικών Ομάδων μας δίνει μία μοναδική δυνατότητα να προβάλουμε το μπάσκετ” είπε ο  Κάρλσον.

Θυμίζουμε ότι η Σουηδία, στο πρώτο Παράθυρο, υπέστη δύο ήττες, μία εντός έδρας από την Ουκρανία, και μία εκτός από τη Λετονία. Μολαταύτα το ενδιαφέρον των Σουηδών είναι ζεστό.

Τέλος, το παράδειγμα των Σουηδών είναι απολύτως χαρακτηριστικό για τους ορίζοντες που ανοίγουν σε επίπεδο μάρκετινγκ και γενικής εμπορικής διαχείρισης μέσω των Παραθύρων για τις εθνικές ομάδες και τις Ομοσπονδίες. Οι Σουηδοί διαπίστωσαν το ενδιαφέρον του κόσμου, βγάζοντας τα εισιτήρια του αγώνα με την Τουρκία σε κυκλοφορία, περίπου ενάμιση μήνα πριν την ημέρα του ματς.

Εσχάτως μάλιστα, στη Σουηδία δημιουργήθηκε και το επίσημο κλαμπ φίλων της Εθνικής ομάδας μπάσκετ υπό την ονομασία “Moose Nation”, που ακολουθούν κατά εκατοντάδες τις Εθνικές ομάδες Αντρών και Γυναικών, ακόμα και στα κοντινά, αλλά εκτός χώρας, διεθνή παιχνίδια τους. Οπως για παράδειγμα έγινε με την Εθνική Γυναικών, και τον αγώνα της κόντρα στη Φινλανδία όταν 300 φίλαθλοι πήραν το καράβι για να μετακινηθούν στη σκανδιναβική χώρα, κάτι που έμαθαν οι φίλοι των γηπεδούχων, με αποτέλεσμα να δημιουργηθει μία εκπληκτική ατμόσφαιρα και το γήπεδο να καταγράψει ρεκόρ προσέλευσης για γυνακείο αγώνα μπάσκετ.

Μπάσκετ Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version