Site icon NewsIT

Σπανούλης: Γιαυτό επέλεξα τον Ολυμπιακό! “Ήταν μία ξεκάθαρη απόφαση” – audio

02.04.2019 | 12:49
Σπανούλης: Γιαυτό επέλεξα τον Ολυμπιακό! “Ήταν μία ξεκάθαρη απόφαση” – audio

Ο Βασίλης Σπανούλης ήταν καλεσμένος του Τζο Αρλάουκας στην ειδική εκπομπή της Euroleague και μίλησε μεταξύ άλλων για την απόφασή του να φύγει από τον Παναθηναϊκό και να αγωνιστεί στον Ολυμπιακό.

Σε μία σπάνια συνέντευξή του, ο Βασίλης Σπανούλης απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις του παλαίμαχου Λιθουανού, Τζο Αρλάουκας και αναφέρθηκε στα παιδιά του, τον πατέρα του, τη Λάρισα, τον Σλούκα, αλλά και τη μετεγγραφή του από τον Παναθηναϊκό στον Ολυμπιακό.

Απόσπασμα των δηλώσεων του Σπανούλη

«Ήταν η κατάλληλη ομάδα την κατάλληλη στιγμή. Έτσι το σκέφτηκα. Η καρδιά μου, μου είπε να το κάνω. Ήταν μια ξεκάθαρη απόφαση. Κάθισα το σκέφτηκα και είπα είναι το πεπρωμένο μου, είναι το κάρμα μου. Θα το ακολουθήσω.

«Έχω πολύ μεγάλη αυτοπεποίθηση ότι μπορώ να πετύχω. Και γι’ αυτό πήρα αυτήν την απόφαση. Δεν παίρνεις την απόφαση μόνο και μόνο επειδή θέλεις να παίξεις εκεί. Πρέπει να έχεις αυτοπεποίθηση γιατί γνωρίζεις καλά την μεγάλη πίεση που υπάρχει από τους φίλους του Ολυμπιακού. Σε βλέπει ως κάποιον που μπορείς να τους οδηγήσεις στον τίτλο, έχοντας φύγει από τον Παναθηναϊκό».

Το ηχητικό από τη συνέντευξη Σπανούλη

Μπάσκετ Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version