Site icon NewsIT

Σπανούλης: Η ΚΑΕ Ολυμπιακός τιμά τον αρχηγό της!

13.01.2020 | 21:06
Σπανούλης Ολυμπιακός

Ξεχωριστή θα είναι η αυριανή εντός έδρας αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την Άλμπα Βερολίνου, για τους φίλους της ομάδας. Πέρα από το πρώτο ματς του Γιώργου Μπαρτζώκα στον πάγκο των “ερυθρόλευκων”, οι οπαδοί των Πειραιωτών θα έχουν την ευκαιρία να δουν τη βράβευση του Βασίλη Σπανούλη.

Με τους πόντους που πέτυχε στο πρόσφατο Ολυμπιακός – Φενέρμπαχτσε, ο Βασίλης Σπανούλης έγινε ο πρώτος σκόρερ στην ιστορία της Euroleague ξεπερνώντας τον Χουάν Κάρλος Ναβάρο.

Με τη λήξη εκείνου του αγώνα, η διοργανώτρια τίμησε τον “V-Span” δίνοντάς του τα τρία φύλλα αγώνα από τους τελικούς που πανηγύρισε τον τίτλο της Euroleague (2009, 2012, 2013), ενώ ο Legend της διοργάνωσης, Θοδωρής Παπαλουκάς του παρέδωσε τη μπάλα του αγώνα.

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός ενημέρωσε σήμερα (13.01.2020) πως, πριν από το αυριανό τζάμπολ του αγώνα με την Άλμπα Βερολίνου (21:00), θα βραβεύσει τον… κορυφαίο Βασίλη Σπανούλη και κάλεσε τον κόσμο να δώσει δυναμικό “παρών” στο ΣΕΦ, για να χειροκροτήσει τον αρχηγό της ομάδας.

Η σχετική ενημέρωση των “ερυθρόλευκων”

“Ο Βασίλης Σπανούλης δεν κουράζεται να καταρρίπτει το ένα ρεκόρ μετά το άλλο και η ΚΑΕ Ολυμπιακός θα κουραστεί να τιμά τον εμβληματικό της αρχηγό!

Στην αναμέτρηση με στην Φενέρμπαχτσε (και πιο συγκεκριμένα με το ιστορικό τρίποντο της φωτο), ο Βασίλης Σπανούλης έγραψε μια ακόμη χρυσή σελίδα στην προσωπική του ιστορία, αλλά και σε εκείνη του Ευρωπαϊκού μπάσκετ.

Έγινε ο πρώτος σκόρερ όλων των εποχών στην Ευρωλίγκα (αφήνοντας πίσω του τον «ανενεργό», Χουάν Κάρλος Ναβάρο) και για τον λόγο αυτό η ΚΑΕ Ολυμπιακός θα τον τιμήσει πριν την έναρξη της αυριανής (14/01, 21.00) αναμέτρησης με την Άλμπα Βερολίνου στο ΣΕΦ.

Σας περιμένουμε κοντά μας για να χειροκροτήσετε τον μεγάλο μας αρχηγό!”

Μπάσκετ Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version