Τετάρτη, 17 Ιουλ.
37oC Αθήνα

All Star Game: ΛεΜπρόν ο «Βασιλιάς»! Νίκησε τον Κάρι – Καλός ο Γιάννης [vids]

All Star Game: ΛεΜπρόν ο «Βασιλιάς»! Νίκησε τον Κάρι – Καλός ο Γιάννης [vids]

-To 67ο Αll Star Game έκλεισε χωρίς να εκπληρωθεί ο ελληνικός πόθος που ήθελε τον Γιάννη Αντετοκούνμπο να κατακτά τον τίτλο του MVP, στη δεύτερη κιόλας συμμετοχή του σε αυτό!
-Δεν νίκησε καλά – καλά η ομάδα του, αυτή του Κάρι
-Επικράτησε αυτή του ΛεΜπρόν Τζέιμς με 148-145, έπειτα από ανατροπή και τρομερή άμυνα στο τέλος
-Ο King James πήρε δικαίως τον τίτλο του MVP

Aυτό ήταν ένα άλλο All Star Game… «Λίγο άμυνα, λίγα σουτ…», είπε στο μικρόφωνο του ΤΝΤ ο Κάρι, στο ημίχρονο. Πολλή άμυνα για την ακρίβεια. Πολλή, ειδικά συγκριτικά με πέρυσι. «Defence» ήταν η λέξη που είπαν περισσότερες φορές από κάθε άλλη ο Κρις Ουέμπερ κι ο Ρέτζι Μίλερ στο αμερικανικό κανάλι.

 

Και με ωδή στην άμυνα τελείωσε ο αγώνας, καθώς ο ΛεΜπρόν και οι εκλεκτοί του δεν επέτρεψαν στην παρέα του Κάρι ούτε σουτ να επιχειρήσει στο τέλος και να στείλει το παιχνίδι στην παράταση.

 

Οι δε ηττημένοι ήταν σχεδόν σε όλο το παιχνίδι μπροστά στο σκορ και πολλές φορές και με καλή διαφορά, αλλά ο «Κing» είναι large τύπος σε όλα του και μάλλον ήθελε πολύ να είναι η ομάδα του νικήτρια και αυτή που θα δώσει τη δωρεά ύψους 350.000 δολαρίων στο ίδρυμα της αρεσκείας του αρχηγού της. Οι ηττημένοι θα προσφέρουν 150.000 δολάρια σε άλλο ίδρυμα.

Ο ΛεΜπρόν πήρε τον τίτλο του MVP με 29 πόντους, 11 ριμπάουντ και 8 ασίστ και… έχοντας τις απαντήσεις την κρίσιμη ώρα. Πολύ πιο αρχηγικός από τον Κάρι μέσα στο παρκέ. Η δε ομάδα του ξέσπασε σε πανηγυρισμούς σαν να κατέκτησε τον τίτλο στο ΝΒΑ.

https://youtu.be/ylo3TzYs9BQ

Αυτό το All Star Game θα το θυμόμαστε κυρίως επειδή οι ομάδες προσπάθησαν να παίξουν και κανονικό μπάσκετ.

Oι καλύτερες στιγμές του αγώνα

https://youtu.be/RfWC4iDzpdI

Ο δε Γιάννης Αντετοκούνμπο, τα πήγε καλά στη δεύτερη συμμετοχή του στο All Star Game, αλλά δεν ήταν εξωπραγματικός όπως με τους Μπακς, ενώ παραξένεψε πολλούς όταν άλλαξε παπούτσια στα μισά του αγώνα. Μέτρησε 16 πόντους (6/14 σουτ), 7 ριμπάουντ, 2 ασίστ, και 2 λάθη σε 27 λεπτά συμμετοχής, όντας από τους καλύτερους παίκτες της ομάδας του Κάρι.

 

O “Greek Freak”, έμεινε στον πάγκο στην τελευταία επίθεση του αγώνα, όπως και πέρυσι.

Oι καλύτερες στιγμές του Γιάννη

 

Tα στατιστικά

 

Η παρουσίαση των ομάδων 

Μπάσκετ Τελευταίες ειδήσεις